Olet täällä

21.5.2019 - 12:04

Tervetuloa Vaasan, matkailun ja seudun uuteen verkkopalveluun

vaasafi_uudistus.jpg
Vaasan kaupunki, Visit Vaasa, Vaasan seutu ja Merenkurkun saaristo julkaisevat uuden yhteisen verkkopalvelun syksyllä 2019. Sivuston kehitysversio on nyt avattu. Tutustu uuteen sivustoon osoitteessa beta.vaasa.fi ja anna palautetta!

Vaasan seudun asukkaita, alueelle tulevia matkailijoita sekä yrittäjiä palvellaan jatkossa yhden sivuston kautta osoitteessa vaasa.fi.

Myös kaikki seudun tapahtumat löytyvät tämän sivuston kautta. Tutut osoitteet vaasanseutu.fi, visitvaasa.fi ja merenkurkku.fi toimivat jatkossakin.

Anna palautetta nyt!

Uudesta verkkopalvelusta on julkaistu kehitysversio osoitteessa beta.vaasa.fi, jonka sisältöjä täydennetään vielä. Julkaisun tarkoituksena on palvella kesän matkailijoita ja kerätä käyttäjiltä palautetta syksyn julkaisua varten.

Avaa uusi sivusto
Anna palautetta!

– Käsittelemme palautteet kehitysryhmässä. Voimme tehdä palautteiden perusteella muutoksia, jotta verkkopalvelusta tulee mahdollisimman hyvä, uuden verkkopalvelun projektipäällikkö Tiina Salonen kertoo.

Sivuston sisältöjä täydennetään koko ajan. Esimerkiksi matkailijoille tärkeät sisällöt löytyvät jo nyt englanniksi, mutta asukkaille suunnatut englanninkieliset sisällöt ovat tulossa.

Uusi verkkopalvelu tutuksi

  • Asu ja elä –osiosta löytyvät Vaasan palvelut asukkaille.
  • Koe ja näe –osio esittelee asukkaille ja matkailijoille nähtävyyksiä, aktiviteetteja ja elämyksiä sekä Merenkurkun saariston maailmanperintöalueen.
  • Työ ja koulutus –osio kertoo seudun opiskelu- ja työmahdollisuuksista.
  • Yritykset-osiossa kerrotaan yritysten toimintaan ja kehittämiseen liittyvistä palveluista sekä yritysten menestymisen mahdollistavista tekijöistä.
  • Tapahtumat-osiosta löytyvät kaikki tapahtumat ja tapahtuman järjestämiseen liittyvät tiedot.
  • Tietoa Vaasasta ja Vaasan seudusta kokoaa mm. esittelyt, seutufaktat, yhteystiedot sekä tiedot Vaasan kaupungin päätöksenteosta.

 

Tavoitteena parantaa palvelua ja seudun vetovoimaa

Salonen kertoo käyttäjämäärien kasvavan huomattavasti, kun käyttäjät ohjataan yhdelle sivustolle.

– Parannamme kohderyhmiemme palvelua, kun kaikki tieto löytyy selkeästi yhdestä paikasta. Tiiviimmällä yhteistyöllä halutaan vahvistaa Vaasan ja Vaasan seudun vetovoimaa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, Salonen jatkaa.

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat