Olet täällä

3.1.2019 - 12:59

Tietotekniikan vertaiskoulutusta Vaasa-opistossa

vaasa-opisto
Kahden kurssin kokonaisuus: vertaistukea tietotekniikkataitoja tarvitseville.

Vaasa-opistossa alkaa maanantaina 7.1.2019 klo 17.45 Tietotekniikka-vertaistukikoulutus, joka on ensimmäinen osa kahden maksuttoman tietotekniikka-kurssin kokonaisuudesta.

Kurssilla koulutetaan henkilöitä, jotka haluavat olla mukana kehittämässä omia ja kansalaisten tietotekniikkataitoja.

Kurssilla opitaan käyttämään ja opettamaan arkielämässä tarvittavia tietotekniikkataitoja, kuten mm. mobiililaitteiden ja Internet-palveluiden käyttöä.

Oppija jakaa osaamistaan

Saatuja oppeja tullaan hyödyntämään Vaasa-opiston kahviossa keskiviikkoisin 20.2. - 24.4.2019, klo 17-19. Tietotekniikka-kahviossa, joka on kahden kurssin kokonaisuudesta toinen osa. Tietotekniikka-vertaistukikoulutuksen opiskelijat opastavat kahviossa heitä, jotka ovat tulleet saamaan henkilökohtaista vertaistukea tietotekniikassa.

Vertaistukikoulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat olla avuksi ihmisille, joilla on haasteita tietotekniikan hallinnassa.

Vertaistukikoulutuksen opettajana toimii Kari Filpus, joka on paikalla myös Tietotekniikka-kahviossa. Hän auttaa tarvittaessa vertaisohjaajia myös ohjaustilanteissa.

Teitotekniikkaa Vaasa-opiston kahviossa

Tietotekniikka-kahvio on avoinna keskiviikkoisin 20.2. - 24.4.2019. Sinne voivat tulla kaikki, jotka tuntevat tarvitsevansa henkilökohtaista vertaistukea tietotekniikassa, kuten mm. mobiililaitteiden ja internet-palveluiden käytössä.

Voit vain tulla paikalle, ja ilmoittautua Kari Filpukselle, minkä jälkeen saat työskentelyparin vertaistuki-ryhmästä.

Vertaistukikoulutus (0510105) pidetään maanantaisin 7.1. - 28.1. klo 17.45 - 20.
Huom: painetussa ohjelmassa oli virheellinen päivämäärä.

Tietotekniikka-kahvio on avoinna keskiviikkoisin 20.2. - 24.4. klo 17.00 - 19.00, viikolla 9 olemme kuitenkin hiihtolomalla.

Molemmat koulutukset ovat maksuttomia. Tietototekniikka-kahvioon ilmoittaudutaan vasta paikan päällä. Tervetuloa mukaan!

Uusimmat