Olet täällä

30.11.2017 - 15:42

Uusi vammais- ja esteettömyysasiamies on Johanna Luomala

Kuva Johanna Luomalasta
Vaasan kaupungin uusi vammais- ja esteettömyysasiamies, hallintotieteiden maisteri Johanna Luomala, on aloittanut tehtävässään 27.11.2017. Edeltävä vammais- ja esteettömyysasiamies Tiina Mäki jää ansaituille eläkepäiville.

– Olin viime kesänä kesätyöntekijänä ja aloitimme yhdessä Tiina Mäen kanssa uudistamaan Vaasan kaupungin esteettömyyssuunnitelmaa. Nyt voin jatkaa suunnitelman uudistamista ja edistää suunnitelman toteutumista sen valmistuttua. Odotan innolla tulevia työpäiviä, iloitsee Luomala.

Verkostot ovat tärkeitä

– Tämä työ on hyvin paljon verkostoitumista ja koordinaattorina toimimista. Kaikki yhteistyötahot ja niissä toimivat henkilöt ovat asioiden eteenpäin viemisen kannalta tärkeitä, kuvailee Mäki.

Vammais- ja esteettömyysasiamiehen toimi perustettiin vuonna 2009. Toimeen valittiin silloin Tiina Mäki, joka on hoitanut tehtävää tähän saakka, kahta vuotta lukuun ottamatta.

– On hienoa jättää tämä tärkeä työ Johannalle. Onneksi on vielä tekemätöntä työtä, Mäki hymyilee. – Toivotan Johannalle onnea uusiin haasteisiin!

Luomala työskentelee yhdessä Mäen kanssa 15.12.2017 saakka.

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat