Olet täällä

20.6.2017 - 13:43

Vaasa Picnic - Vaasan mukavin koko perheen kesätapahtuma!

the rogues kulttuuritalo fannyn pihalla
Jo kuudetta kesää järjestettävä Vaasa Picnic on esittävien taiteiden kaupunkitapahtuma, jonka paikkana on myös tänä vuonna Kulttuuritalo Fannyn piha (Kirkkopuistikko 34).

Tapahtumasarjassa nähdään monipuolisesti erilaisia esityksiä 29.6.– 9.8.2017 lounasaikaan. Esityksiä on tarjolla koko kahden tunnin ajan klo 11 -13. Tapahtuma on ilmainen ja huonon sään sattuessa esitykset siirretään Fannyn juhlasaliin.

Viime vuoden tapaan piknikille saa tuoda omat eväät mukaan. Paikan päältä saa myös ostettua kahvia/teetä ja pientä purtavaa. 

Tämän kesän ensimmäinen Picnic järjestetään torstaina 29.6. klo 11-13. Silloin esiintymään saapuu HormoniSisters, Salsa Vaasa ja The Great Boy$. Lisäksi Vaasan Kulttuurikeskuksen tämän kesän ensimmäinen kesäartisti Jonathan Vögele esittäytyy.

Päiväkohtaisen ohjelman ja tarkemman aikataulun löytyy osoitteesta https://www.vaasa.fi/kulttuuri/kulttuurikeskus/vaasa-picnic sekä tapahtuman Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/vaasapicnic/

Vaasa Picnicin järjestää Vaasan kaupungin kulttuurikeskus ja päätavoitteena on monipuolistaa ja lisätä Vaasan kesän kulttuuritarjontaa vaasalaisille ja Vaasassa vierailijoille, sekä tarjota nuorille taiteilijoille ja taiteen harrastajille mahdollisuus esiintyä sekä kasvattaa itseohjautuvuutta ja alan realiteettien tajua.

Lisätietoja: Peter Kaivonen, p. 040 842 4398, peter.kaivonen(at)vaasa.fi , Elina Louko-Gurskaya, elina.louko-gurskaya(at)vaasa.fi ja Ilias Missyris, p. 0400 800 302, ilias.missyris(at)vaasa.fi

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat