Olet täällä

31.1.2019 - 8:33

Vaasan kaupungin kesätyöhaku alkaa 1.2.2019

Kesätyö_kirjasto_Sami Pulkkinen_630
Vaasan kaupungin kesätyöt ovat haettavissa verkossa koko helmikuun ajan. Haettavana on noin 60 mielenkiintoista työtehtävää ja yhteensä 380 paikkaa.

Kesätyöpaikat on tarkoitettu nuorille, jotka ovat täyttäneet 16 vuotta ja ovat alle 25-vuotiaita kesätyön alkaessa. Lisäksi haettavaksi tulee kahden viikon mittaisia kesätyöpaikkoja 14–15-vuotiaille sekä oma hakunsa vammais- ja erityisnuorille. Tavoitteena erillisillä hauilla on löytää mahdollisimman monelle nuorelle sopiva kesätyöpaikka.

Lähes kaikki kaupungin tulosalueet palkkaavat ensi kesänä kesätyöntekijöitä. Suurimpia työllistäjiä ovat sosiaali- ja terveystoimi, päiväkodit, viheralueyksikkö, kirjastot ja museot.

- Kesätyö voi olla vaikkapa matkailuneuvoja, puistotyöntekijä, kulttuuriavustaja, museo-opas, kesäsomettaja, päiväkotityöntekijä, lakimiesharjoittelija, rantavalvoja, kesäartisti, liikuntakaveri, pikkuhelppari tai leiriavustaja, kertoo työvoimasuunnittelija Jaana Oba.

Vuoden 2019 kesätyöpaikat ovat haettavissa 1.–28.2.2019 välisenä aikana osoitteessa www.kuntarekry.fi. Päätökset kesätyöntekijöistä tehdään 22.3. mennessä. Myös kesätyöpaikkaa ilman jääneille hakijoille ilmoitetaan valintapäätös sähköpostitse 15.4. mennessä.

Hoitajille oma haku 7.1.–2.5.

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on tarjolla monipuolisia kesätöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, sosionomeille, terveydenhoitajille ja fysioterapeuteille sekä alan opiskelijoille. Hoitajien kesätyöhaku kestää 2.5.2019 saakka. Hakeminen tapahtuu Kuntarekry-sivuilla osoitteessa www.kuntarekry.fi.

- Osaajille on suuri kysyntä, minkä vuoksi meillä on oma haku hoitoalan kesätöihin. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan aikana. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, kannustaa palveluvastaava Anne Lindell.

Myös kesäduuniseteleitä jaossa

Kesäduuniseteli on Vaasan kaupungin myöntämä rahallinen tuki yksityiselle yritykselle tai yhdistykselle, joka työllistää 15–29-vuotiaan nuoren. Kesäduunisetelillä tuettava työllistymisaika on vähintään 2 viikkoa ajalla 1.5.–30.6.2019. Tuki on 30 % bruttopalkasta ja enintään 500 euroa.

Seteliä voi hakea 1.–30.4.2019 Vaasan kaupungin sähköisessä asioinnissa https://asiointi.vaasa.fi/. Kannattaa olla nopea, sillä 70 ensimmäistä yritystä tai yhdistystä saa Kesäduunisetelin.

Tietoa Vaasan kaupungin kesätöistä: www.vaasa.fi/kesätyö
Tietoa Kesäduunisetelistä: www.vaasa.fi/kesaduuniseteli

Palkkaa nuori logo

 

vastuullinen kesäduuni -logo

 

 

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat