Ohita valikko

Match & Catch verkostoitumistapahtuma

Pohjanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston koordinoima Talent Coastline ja TCE -hanke järjestivät 29.9.2021 työnantajia ja kansainvälisiä osaajia yhdistävän virtuaalisen verkostoitumistapahtuman. Täältä löydät hankkeemme tapahtumaan tuottamaa sisältöä.

Tapahtuma tarjosi yrityksille tilaisuuden saada näkyvyyttä ja tavoittaa uusia, potentiaalisia työntekijöitä. Kv-osaajille tapahtuma tarjosi ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan työnantajiin. Aamupäivällä ohjelmassa oli mm. paneelikeskustelu ja iltapäivällä tietoiskuja sekä yrityksille että työnhakijoille ja mahdollisuus verkostoitumiseen kahdenkeskisten tapaamisten kautta.

Tapahtuma järjestettiin Tavata -alustalla ja osallistujia oli yhteensä 212, videotapaamisia reilu 100 ja puhujia noin 30.

TCE -hanke tuotti tapahtumaan seuraavat videot:

Vaasan kaupunki, Hagar Elbarbary & Tareque Mahmud

Hidden Jobs

Labour Shortage and Language Perception

Five Tips for Employers

Kielikeskus Linginno, Vaasan yliopisto

Onko se kielestä kiinni? Haasta asenteesi, testaa tietosi 

Yrkesakademin i Österbotten; video on tekstitetty suomeksi

Introduktion till utbildningspaketet ”I en internationell arbetsgemenskap”

 

Palautekyselyyn vastanneiden yritysten kommenttien perusteella löytyy selvä tietotarve koskien kansainvälisiä rekrytointeja. Tapahtumaan osallistuneet kv-osaajat taas kiittelivät alue-esittelyjä ja panelikeskustelua jossa käsiteltiin aihetta monipuolisesti.

Konsepti sai kiitosta ja sille toivottiin jatkoa, jo ensi kerralla mieluiten fyysisen tapahtuman muodossa.