Ohita valikko

Studia-messujen arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Vaasan kaupunki, Viestintäpalvelut, PL 3 (Kirkkopuistikko 23), 65101 Vaasa

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 23.-24.11.2022

Palkinto

Vastanneiden kesken arvomme iPad Air 2022 64 GB:n. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle.

Arvonta

Palkinto arvotaan 28.11.2022 kaikkien Vaasan kaupungin Instagram-tilillä arvontavisailuun osallistuneiden kesken. Arvontaan osallistuvat ne, jotka ovat syöttäneet Studia-messuilla esillä olleen arvontakoodin, ottaneet Vaasan kaupungin Instagram-tilin seurantaan ja vastanneet kaikkiin kysymyksiin. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinnon luovuttamisesta sovitaan voittajan kanssa. Mikäli voittajan jättämien yhteystietojen perusteella ei saada voittajaan yhteyttä kahden (2) viikon kuluessa, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.

Yhteystietojen käyttäminen

Vain arvonnan voittajalta pyydetään yhteystiedot palkinnon luovuttamista varten. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, ja ne hävitetään palkinnon luovuttamisen jälkeen.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Vaasan kaupunki / Viestintäpalvelut rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Muuta 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Mikäli palkinnon voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista todetuista väärinkäytöksistä.

Instagram/Meta ei ole osallisena arvonnassa.