Olet täällä

Tietoa kaupungista

Tietoja koulusta

Isolahden koulu

Isolahden koulu on kehittyvä vaasalainen peruskoulu, jossa yhdistyy yleisopetus ja erityisopetus. Isolahdessa on noin 270 oppilasta ja siellä työskentelee noin 60 aikuista.

Koulussamme on yleisopetuksen luokat 1-6. Luokkia on kahdessa sarjassa, eli esimerkiksi 3A- ja 3B-luokat. Yhdysluokiksi kutsumme erityisopetuksen 0-10-luokkia, joiden oppilaat kaikki ovat pysyvästi erityistä tukea tarvitsevia ja pidennetyssä oppivelvollisuudessa.

Karkeasti jakaen meillä on vuosittain noin 220 yleisopetuksen oppilasta ja 50 erityisopetuksen oppilasta.

Isolahden koulu

Isolahden koulussa on tehty vaiheittainen peruskorjaushanke vuosien 2008–2016 aikana. Peruskorjaushankkeessa kouluun on saatu erikokoisia ja erilaisten oppilasryhmien tarpeiden mukaisia luokkatiloja. Kalustamisen yhteydessä on ajanmukaistettu muun muassa atk-varusteita.

Peruskorjaushankkeen aikana on uusittu myös piha-alueita, kulkureittejä ja valaistusta. Marraskuussa 2014 saatiin käyttöön tekonurmikenttä. Tavoitteena on ollut kehittää koulualueesta sellainen, että siellä viihdytään myös vapaa-ajalla. Koulun suuri liikuntasali tarjoaa niin ikään hyviä liikuntamahdollisuuksia.

Kehitämme koko ajan opetusta ajan hengessä ja korostamme opetuksessa toisen huomioon ottamista ja hyviä tapoja.