Olet täällä

Tietoa kaupungista

Avoimet työpaikat ja rekrytointi

potilas ja lääkäri
Miten Vaasan kaupunki rekrytoi

Avointen työpaikkojen ilmoittaminen

Vaasan kaupunki ilmoittaa avoimista työpaikoista myös sivuilla: Kuntarekry.fi ja  TE-palvelut .Lehti-ilmoituksia on nähtävissä Pohjalaisessa ja Vasabladetissa. Virat kuulutetaan kunnan virallisilla ilmoitustauluilla.Kuntarekry -palvelun sijaisvälitys ja sijaisrekisteri toimii esimerkiksi sosiaali- ja terveystoimessa sekä kasvatus- ja opetustoimessa. Lue lisää: http://www.vaasa.fi/rekrytointi/sijaiseksi-vaasan-kaupungille Osallistumme aktiivisesti rekrytointimessuille ja järjestämme erilaisia rekrytointitapahtumia yhteistyökumppaneidemme kanssa esim. Contact -messut ja Knowhow -messut.

Hakeminen

Vaasassa avoinna olevia työpaikkoja haetaan Kuntarekry.fi palvelun kautta. Älä lähetä hakemustasi sähköpostilla. Tarkista hakuajan päättyminen aina hakuilmoituksesta! Sähköiseen hakemukseen ei voi liittää liitetiedostoja.Työtehtäviin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys työpaikkailmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön. Teknisten ongelmien sattuessa ota yhteys Vaasan kaupungin rekrytointiyksikköön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@vaasa.fi.

Tutkinto- ja työtodistukset

Hakuvaiheessa sinun ei tarvitse toimittaa tutkinto- ja työtodistuksiasi, mutta varaudu tuomaan ne mukanasi mahdolliseen haastatteluun.

Haastattelut ja valinta

Hakuajan päättymisen jälkeen rekrytoiva esimies tai rekrytointiyksikön assistentit ottavat yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin. Haastattelukierroksia voi olla yhdestä kahteen. Mahdollisesti osa haastateltavista lähetetään myös henkilöarviointiin. Valintapäätöksestä tiedotetaan kaikille hakijoille.

Virat ja toimet
Vaasan  kaupungilla on sekä virkoja että toimia. Virat ovat työtehtäviä, joihin kuuluu julkisen vallan käyttöä ja viranomaistehtävien hoitoa. Muut tehtävät ovat toimia. Käytännössä virkojen ja toimien välillä ei ole suurta eroa.

Lasten parissa työskenteleviltä vaaditaan rikosrekisteriote.
Lisää tietoa rikosrekisteriotteesta

 

Kuinka otan palvelun käyttöön

Rekisteröidy uutena työnhakijana Kuntarekry.fi sivulla kohdassa työnhakijalle tai työpaikkailmoituksessa kohdassa hae työpaikkaa. Täytä kaikki kentät, valitse salasana, hyväksy käyttöehdot ja klikkaa rekisteröidy. Sen jälkeen voit täyttää hakemuksen. Aiemmin Kuntarekryyn rekisteröitynä hakijana täytä hakemus kirjautumalla järjestelmään tai työpaikkailmoituksessa kohdassa hae työpaikkaa. Huomaa hakemuksen alareunasta klikata LÄHETÄ HAKEMUS. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen hakemuksesi saapumisesta Kuntarekryyn.

Kuinka haet Vaasan kaupungin työpaikkoja ja keikkatöitä

Kuntarekry.fi:n etusivulta valitaan ”Avoimet työpaikat” ja haetaan työpaikkaa hakusanan perusteella. Vaasan kaupungin työpaikat löytyvät helpoiten kun haetaan ”Täsmennä hakua” valinnan kautta ”Kiinnostava työnantaja” ja valitaan Vaasan kaupunki. Tämä valinta listaa kaikki Vaasan kaupungin avoimet työpaikat. Katso lisää Avoimien toimien ja virkojen sekä Sijaisvälityksen ohjeista.

Avoimet toimet ja virat

https://www.kuntarekry.fi/fi/nain-haet-avoimia-tyopaikkoja-kuntarekrysta

Sijaisvälitys

https://www.kuntarekry.fi/fi/nain-haet-sijaisuuksia-kuntarekrysta

Usein kysyttyä

https://www.kuntarekry.fi/fi/ukk

Työnhakijan ohjevideot

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonhakijan-ohjevideot

Kuntarekryn vaatimat selaimet:

Internet Explorer 10 ja uudemmat versiot, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera Safari