Olet täällä
Töihin Vaasan Ruokapalveluihin
Valmistamme ruokaa 49 keittiössä n. 12000 ateriaa/päivä, n. 3 miljoonaa ateriaa vuodessa.
Ruoanvalmistus tapahtuu alue-, valmistus- ja palvelukeittiöissämme, jotka sijaitsevat kaupungin päiväkodeissa, kouluissa, palvelutaloissa ja kaupungin sairaalassa.
Hakuedellytykset
Hakijalta edellytetään ammatillista ruoka-alan koulutusta ja hänellä on oltava voimassa oleva Hygieniapassi sekä hänen on esitettävä rikosrekisteriote ennen työsuhteen aloittamista mikäli työpaikka sijaitsee päiväkodin tai peruskoulun keittiössä.
Haluamme varmistaa, että meillä työskentelevät alan parhaat osaajat
Toimipaikoissamme voi suorittaa ruoka-alan harjoittelu-, työssä oppimisjaksoja. Teemme yhteistyötä mm. aikuiskoulutuskeskuksien kanssa: ammattitutkinnon näyttösuoritusten arvioinneissa.
Pätevyysvaatimukset
Palvelupäällikkö |
Alan korkeakoulututkinto, riittäväksi katsottava kokemus esimiestyöstä ja vahva alan osaaminen, suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallitseminen, hyvä tietotekniikan hallinta. |
|
Keittiöpäällikkö |
Suurtalousesimiehen tutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus, vahva alan työkokemus myös esimiestyöstä, kielitaito määritellään ilmoituksessa, hyvä tietotekniikan hallinta. | |
Keittiötyönjohtaja |
Hotelli-, ravintola- ja suurtalousesimiehen ammattitutkinto tai vastaava tutkinto sekä riittävä työkokemus, hyvä tietotekniikan hallinta. | |
Palveluvastaava |
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus sekä riittävä työkokemus asiakaspalvelutehtävistä, tietotekniikan perusosaaminen. | |
Kokki |
Kokki tai suurtalouskokin ammattitutkinto tai vastaava koulutus sekä alan työkokemus, tietotekniikan perusosaaminen. | |
Dieettikokki |
Kokin ammattitutkinto tai cateringalan perustutkinto sekä dieettikokin erikoisammattitutkinto tai |
|
Ruokapalvelutyöntekijä |
Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus, työkokemus katsotaan eduksi, tietotekniikan perusosaaminen. |