Olet täällä

Urheiluakatemia 7-9lk

Koe Vaasa

Vaasanseudun Urheiluakatemian (Vsua) mahdollisuudet yhdistää opiskelu ja urheilu yläkoulussa koostuu kolmesta eri osasta. Näitä ovat lajivalmennus, urheiluyläkoulu ja yläkoululeiritysmalli.

 

Lajivalmennus

Lajivalmennus on urheiluseurojen toteuttamaa ja Vaasan kaupungin kasvatus- ja opetustoimen koordinoimaa toimintaa, jossa aamuharjoittelu on keskitetty yhteiseen ajankohtaan. Lue lisää lajivalmennuksesta.

Urheiluyläkoulu

Vöyrinkaupungin koulussa on syksystä 2017 lähtien 7-luokkalaisille oma urheiluluokka, jossa toteutuvat Suomen Olympiakomitean valtakunnallisen urheiluyläkoulun kriteerit. Lue lisää urheiluyläkoulusta.

Yläkoululeiritysmalli Vaasanseudun ja Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemioissa

Norvallan ja Kuortaneen urheiluopistoilla järjestetään valtakunnalliset yläkoululeirit. Leirimallissa urheiluopisto tarjoaa urheilijoille leiritysprojektin, jonka tarkoituksena on antaa eväitä arkeen leirien välisenä aikana. Lue lisää yläkoululeiritysmallista.

Vaasanseudun urheiluakatemia

Toimintaa järjestetään yhteistyössä Vaasanseudun Urheiluakatemian kanssa, joka on yhteistyöverkosto ja palvelukokonaisuus Vaasanseudun huippu-urheilijoille. Urheiluakatemia mahdollistaa yhtäaikaisen opiskelun ja huippu-urheilun. Lue lisää Vsua:n toiminnasta.