Olet täällä

5.3.2018 - 14:45

Hae lajivalmennukseen lukuvuodelle 2018–19

vaasa_botnia_halli_mg_8078.jpg
Vaasassa yläkoulun 8. ja 9. luokalla opiskelevat ja huippu-urheilu-uralle tähtäävät nuoret voivat hakea maaliskuun aikana lajivalmennukseen, jonka tavoitteena on yhdistää urheilu ja opiskelu. Haku alkaa maanantaina 5.3. ja päättyy perjantaina 23.3.

Urheilevalle nuorelle lajivalmennus antaa mahdollisuuden yhdistää opiskelu ja omassa lajissa kehittyminen, sillä harjoittelu tapahtuu koulupäivän aikana.

Lajivalmennusta järjestetään valinnaisaineena 8-9 -luokkalaisille Vaasan suomenkielisissä yläkouluissa ja Mustasaaren keskuskoulussa, mutta mahdollisuus osallistumiselle on luotu kaikista Vaasan ja Mustasaaren yläkouluista.

Urheiluseurojen toteuttamaa lajivalmennusta annetaan jääkiekossa, jalkapallossa, salibandyssa, uinnissa, lentopallossa, pesäpallossa, taitoluistelussa ja jousiammunnassa.Muiden kuin lajivalmennuksen lajien urheilijoille järjestää Vaasan kaupunki yleisvalmennusryhmän.

Mukaan toimintaan voivat hakea ensi syksyn 8-9 -luokkalaiset eli lähtökohtaisesti vuosina 2003-2004 syntyneet. Yhtä lailla valmennustoiminnassa mukana jo olevien 8-luokkalaisten ja Onkilahden yhtenäiskoulun urheiluluokalla olevien tulee hakea mukaan ensi lukuvuodelle.

Haku lajivalmennukseen tapahtuu 5.-23.3. verkkolomakkeella oheisen linkin kautta: Hakulomake 

Valinnat tehdään lukuvuoden 2017-2018 loppuun mennessä.

Valmennustoimintaa koordinoi Vaasan kaupunki ja se on yksi Vaasanseudun urheiluakatemian yläkouluvaiheen osa-alueista sekä valtakunnallista urheiluakatemiaohjelmaa.


Lisätietoja antavat:

Valmennustoiminnan koordinaattori Jaakko Saarinen, puh. 0400-983993, jaakko.saarinen@vaasa.fi

VSUA toiminnanjohtaja Mikaela Ingberg, puh. 050-5355494, mikaela.ingberg@vsua.fi


www.vaasa.fi/urheiluakatemia

www.vaasa.fi/liikunta/lajivalmennus

www.vsua.fi

Uusimmat

tori_siltaloppi.png
20.7.2018
Kesähelteiden jatkuessa on syytä muistaa juoda ja syödä säännöllisesti. Vesi on paras janojuoma, ja vesipullo on hyvä pitää mukana koko ajan.