Olet täällä

5.6.2017 - 17:53

Kesäsomettajat ovat täällä jälleen!

Kesäsomettaja Janina
Vaasan kaupungin kesäsomettajat jatkavat Vaasan kesän taltiointia myös tänä kesänä. Kolme 18-19-vuotiasta kesäsomettajaa työskentelee kaupungin palveluksessa jokainen noin kuukauden kerrallaan aina kesän loppuun saakka. Heidän kesätyönsä koostuu kaupungin eri sosiaalisen median kanavien päivittämisestä ja uuden sisällön suunnittelemisesta.

Viime kesänä paljon positiivista palautetta sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kesäsomettajat ovat myös tänä kesänä tärkeä osa kaupungin sosiaalisen median kautta tapahtuvaa viestintää. Nyt kesäsomettajat haluavat viedä somettamisen uudelle tasolle ja ryhtyä kesäisen Vaasan taltioinnin lisäksi myös uudenlaiseen vuorovaikutukseen vaasalaisten nuorten kanssa. Nuoret pyritään saamaan kesäsomettajan tavoin mukaan ideoimaan kesätekemistä ja fiilistelemään kesäistä Vaasaa. Etenkin pikaviestipalvelu Snapchat mahdollistaa sen, että kesäsomettaja pystyy kommunikoimaan suoraa vaasalaisten nuorten kanssa ja saamaan heiltä palautetta ja päivitysideoita.

  • Jo työhaastattelussa minulta kysyttiin millaisia ideoita ja osaamista minulla olisi annettavissa kaupungin some kanaviin ja mainitsin videoiden tuottamisen sekä ”piilotettujen helmien” eli paikkojen, jotka ovat mielenkiintoisia, mutta mistä moni ei tiedä, esittelyn. Haluaisin saada nuoria mukaan vuorovaikutukseen kaupungin kanssa mm. livelähetysten sekä kesägallupien avulla. Näin saadaan nuortenkin mietteitä esille ja niitä pystytään hyödyntämään nuorten asioiden sekä sosiaalisen median kanavien kehittämisessä, kesäsomettaja Janina Hietamäki kertoo.

Kesäsomettajat somettavat koko kesän tagilla:

#kesäsomettajavaasa

Facebook: @vaasankaupunki, Instagram/Snapchat: @vaasavasa

Lisätietoja antaa:

Tiedotuspäällikkö Jenni Tuliniemi

puh. 040 584 1045 

jenni.tuliniemi@vaasa.fi

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat

friskis_liikuntakortti.jpg
25.4.2018
FRISKIS-liikuntakortti on tarkoitettu vaasalaisille aikuisille (18-65-vuotiaat), joiden painoindeksi on 35+, eli vaikeasti ja sairaalloisesti ylipainoinen.