Olet täällä

24.8.2018 - 15:03

Lähde liikkeelle!

kuva_foto: Kaspar Dalkarl
Vaasan kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa runsaasti liikunnallisia harrastuksia syksyllä.

Monipuolisia terveysliikuntaryhmiä, kuten kahvakuulaa, zumbaa, kuntopiiriä ja sählyä järjestetään maanantaista torstaihin kaikenkuntoisille miehille ja naisille eri puolilla kaupunkia.

Soveltavan liikunnan ryhmissä on tarjolla mm. kuntojumppaa senioreille, hyvän mielen liikuntaa mielenterveyskuntoutujille ja telinevoimistelua erityislapsille ja -nuorille.

Kaikki liikuntaryhmät alkavat syyskuun alussa (viikolla 36) ja päättyvät joulukuun alussa (viikolla 49). Ohjattuja liikuntaryhmiä ei järjestetä syyslomaviikolla 42. Ryhmiin voi osallistua liikuntakortilla, joita myyvät Vaasan uimahallin kassa, Vaasan pääkirjastossa sijaitseva Kansalaisinfo ja Vähänkyrön yhteispalvelupiste. Terveysliikunnan ryhmissä käyvät myös Tyky-setelit.
 

Kuntoa ja virkistystä


Uimahallin vesijumpissa ja kuntosalilla voi käydä jokaisena viikonpäivänä. Ohjatut ryhmät sisältyvät uimahallimaksuun. Päiväuimarit voivat käydä uimassa halvemmalla happy hour -hinnalla (3 €) tiistaista perjantaihin klo 12–14. Lisäksi järjestetään uintikursseja niin lapsille kuin aikuisille.

Myös Hietalahden Kuntotalo (Ruutikellarintie 5) on avoinna joka päivä. Avaimia voi ostaa uimahallin kassalta aukioloaikoina.

Liikuntaneuvontaa itselleen sopivan liikuntamuodon löytämiseksi sekä yksilöohjausta saa soittamalla Liikuntaluuriin, puh. 040 7219760.

Kaupungin tarjoamat liikuntapaikat, kuten kenttien ja salien varaukset ja vapaat ajat näkee osoitteessa: https://varaus.vaasa.fi.
 

Harrastuksia lapsille, nuorille ja perheille

 

Peruskouluikäisille lapsille ja nuorille järjestetään syksyn aikana useita liikuntakerhoja ja liikuntaleirejä. Syysloman liikuntaleireille voi ilmoittautua verkkokaupassa: http://market.vaasa.fi.

 

Lapset ja nuoret voivat myös osallistua lajikouluihin, joissa arki-iltaisin ja viikonloppuisin voi kokeilla mm. koripalloa, pesäpalloa tai muodostelmaluistelua. Lajikoulut ovat alkeiskursseja, joita järjestetään yhteistyössä liikunta- ja urheiluseurojen kanssa. 

Perheille suunnattua HOPPIS-perheliikuntaa järjestetään sunnuntai-iltapäivisin Urheiluhallissa (Sepänkyläntie 14). Koko perheen liikuntarieha on 1.9. klo 10–15 Botniahallissa.

 

 

Lue lisää uudesta Lähde liikkeelle -lehdestä, josta löytyvät myös mm. Vaasan frisbeegolf- ja kuntoradat. 

 

 

Uusimmat