Olet täällä

14.3.2019 - 13:43

Lähiseudun artistit esittelevät musiikkiaan Feasta-katselmuksissa 20.3. ja 3.4.

T&TheTeasers
Feasta-katselmuksissa 16 artistia tai bändiä esittelevät musiikkiaan median edustajille sekä festivaalien ja tapahtumien järjestäjille. Mukana on myös vierailevia asiantuntijoita jakamassa kokemuksiaan ja antamassa vinkkejä. Katselmukset ovat ilmaisia ja avoimia yleisölle.

Katselmukset pidetään Ritzissä keskiviikkona 20.3. sekä 3.4. klo 17-22.30 ja ne taltioidaan. Tapahtumat ovat ikärajattomia ja päihteettömiä.

Max Bäckman Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluista kertoo, että kaikki ilmoittautuneet mahtuivat mukaan. Hän toivookin paikalle runsaasti yleisöä kuuntelemaan lähiseudun artisteja.

- Kannattaa tulla kuuntelemaan myös vierailevien asiantuntijoiden pitämiä koulutuksia. Lisää tietoa löytyy Feastan fb-sivulta, Bäckman vinkkaa.

Katselmusten esiintyjät

Keskiviikkona 20.3. esiintyvät: Pholexia, Lies Never More, AfterEnd, Tulenkulkijat, Unelmasikiö, Wehreä, Speechless Valley ja MC Hylje.

Keskiviikkona 3.4. esiintyvät: Entusiasti & eksyneet, T&TheTeasers, Arvonlisäveljet, Monomicon, Wasteland, Kiekko, V. Hujanen & Kylmä yö ja Vaasa Opiston Jordgubbarna.

Esitysten jälkeen raati kokoontuu arvioimaan esityksiä ja kertoo sen jälkeen lyhyet kommentit illan esiintyjistä. Raatiin kuuluu median edustajia, festivaalien ja tapahtumien järjestäjiä sekä muusikoita.

Raati jakaa kannustuspalkintoja ja myös keikka on mahdollinen

Katselmuksissa ei valita voittajaa, mutta raati jakaa kannustuspalkintoja (mm. studioaikaa ja lahjakortteja). Esiintyjillä on myös mahdollisuus saada keikka Volumelta ja Ritziltä sekä päästä esiintymään Taiteiden yöhön ja kaupunginkirjaston Draama-saliin.

 

Feasta-katselmukset järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut yhteistyössä Volumen ja Skafferiet at Ritzin kanssa.

 

Kuvassa T&TheTeasers

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat