Olet täällä

17.8.2018 - 10:29

Lasten liikuntakerhot alkavat – vielä ehtii ilmoittautua mukaan

Kuva/foto: Sami Pulkkinen
Syksyn myötä alkavat erilaiset harrastukset. Maksuttomiin Action- ja Lasten Liike-kerhoihin voi vielä ilmoittautua elokuussa Vaasan kaupungin liikuntakerhotoiminnan verkkosivuilla.

Action-kerhoja järjestetään iltapäivisin Vaasan suomenkielisillä kouluilla. Kerhot on suunnattu 1-6-luokkalaisille lapsille.

Kerhot on ensisijaisesti suunnattu lapsille, jotka ovat jotka ovat liikunnallisesti passiivisempia tai liikkuvat liian yksipuolisesti. 1-2-luokkalaisten kerho-ohjelmassa on leikkimistä, pelailua, temppuratoja sekä muuta liikunnallista toimintaa. Isompien 3-6lk kerhoissa kokeillaan myös soveltaen eri lajeja. Kerho-ohjelma sijoittuu sekä liikuntasaliin että koulun piha-alueelle.

Kerhotoiminta alkaa viikolla 35 ja päättyy viikolla 49. Action-kerhotoimintaa järjestävät Vaasan kaupungin liikuntapalvelut, VPS Juniorit ry sekä Vaasan suomenkieliset koulut.

Lasten Liike -kerhoja järjestetään iltapäivisin Vaasan suomen- ja ruotsinkielisillä kouluilla. Kerhot on suunnattu 3-9-luokkalaisille lapsille ja nuorille.

Kerhoissa on monipuolinen liikunta- ja harrastuspainotteinen ohjelma, jonka toteuttamisessa on otettu huomioon koululaisten toiveet.

Kerhotoiminta alkaa viikolla 36 ja kestää kymmenen kerhokertaa. Lasten Liike –kerhotoimintaa järjestävät Vaasan Setlementtiyhdistys ry, VPS Juniorit ry, Vaasan 4H-yhdistys ry, Vaasan kaupungin liikuntapalvelut sekä Taiteen perusopetus – Taikon.

Kerhotoiminta on osallistujalle maksutonta.

Ilmoittautumisohjeet:

  1. Klikkaa kerhoon ilmoittautumissivulle kerhokohtaisen linkin kautta, jonka löydät Vaasan kaupungin liikuntakerhotoiminnan verkkosivuilta osoitteesta:
    1. Action-kerhot www.vaasa.fi/liikuntakerhot
    2. Lasten Liike-kerhot www.vaasa.fi/liikunta/lasten-liike
  2. Klikkaa ”Ilmoittaudu” ja sinut ohjataan Suomisport-järjestelmään
  3. Jos olet uusi käyttäjä Suomisportissa, rekisteröidy ensin järjestelmään ilmoittamalla omat tietosi ja jatka sitten viemään lapsen ilmoittautuminen loppuun
  4. Tee ilmoittautuminen loppuun järjestelmän antamilla ohjeilla.

 

Uusimmat