Olet täällä

9.8.2017 - 13:11

Liikuntakerho innostaa liikkumaan

action_power_valitunti_liikunta640x480samipulkkinen.jpg
Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä Vaasan kaupungin järjestämiin liikuntakerhoihin. Maksuttomat iltapäiväkerhot alkavat elokuun lopulla. Tavoitteena on innostaa alakouluikäiset liikkumaan.

Vaasan suomenkielisten koulujen liikuntakerhoihin voi ilmoittautua 1.8. alkaen osoitteessa www.vaasa.fi/lomakkeet/action-kerhot. Kerhot alkavat viikolla 35 ja jatkuvat viikolle 49 saakka. Kerho on osallistujille maksuton.

Syksyllä alkavia liikuntakerhoja on yhteensä 22 ja niitä järjestetään alakouluissa eri puolilla Vaasaa. Liikuntakerhot on suunnattu 1-6 -luokkalaisille ja niiden tavoitteena on innostaa lasta liikkumaan sekä tarjota viihtyisä ja turvallinen liikuntaelämys.

Reilusti reippautta ja ripaus ryhmähenkeä

Kerhojen kohderyhmät vaihtelevat kouluittain. Liikuntakerhoissa on omat ohjelmat 1-2-luokkalaisille, 3-4-luokkalaisille ja 3-6-luokkalaisille, ja niissä on huomioitu ikäryhmän fyysiset kehitysvaiheet ja mieltymykset. Ohjelmien suunnittelussa on kuultu myös koululaisten toiveita.

Syksyllä luvassa on mm. parkour-rata, koulun lähiympäristöön suuntautuva Amazing Race, temppu- ja taitoratoja sekä erilaisia hauskoja leikkejä.

Kerhoihin osallistuminen on maksutonta ja vapaaehtoista, mutta osallistujilta odotetaan aktiivista mukanaoloa. Suosittuihin kerhoihin pyritään ottamaan mukaan kaikki halukkaat osallistujat.

Kerhot pidetään koulujen liikuntasaleissa ja pihoilla. Ohjaajina toimivat kaupungin liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat sekä VPS Junioreiden tai koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajat.

Lisätietoja Action-liikuntakerhotoiminnasta saat osoitteesta www.vaasa.fi/liikunta/action-liikuntakerhot.

Uusimmat

20.9.2017
Kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan 18.9.2017 muun muassa Gerby-Västervikin tekonurmikenttää, tarkastuslautakunnan arviointikertomusta ja aluetoimikuntien nimeämistä.