Olet täällä

12.3.2019 - 16:24

LittFestissä kuuluu viikonloppuna kirjallisuuden ääni

Katja Kettu_kuva_foto Ofer Amir
Kirjallisuusfestivaali Vaasa LittFestin teemana on tänä vuonna Ääni – Röst ja ohjelmassa käsitellään muun muassa naisten ääntä kirjallisuudessa, oman äänen löytämistä sekä äänikirjoja. Festivaali järjestetään 14.-17.3.2019.

LittFestin päätapahtumapaikkana on Vaasan pääkirjasto, jossa on ohjelmaa koko festivaalin ajan. Kirjastolla pidetään muun muassa festivaalin viralliset avajaiset perjantaina klo 18 alkaen ja lauantaina klo 10.30 siellä päästään seuraamaan kuvittajien taistoa eli ”PiirrosBattlea”.

Sunnuntaina on kirjastolla klo 12-13 ”Pohjoismaisen kirjallisuuden näyttämö”, joka on Suomen, Ruotsin, Norjan ja Islannin kirjallisuusfestivaalien yhteistyöprojekti.

Ohjelmaa on myös muualla Vaasassa. Esimerkiksi kauppakeskus Espenissä ”Koko Vaasa lukee” perjantaina klo 11-13 ja lauantaina on kahvila Ylikivassa ”Kirjallinen aamiainen” klo 10. Lauantai-iltana klo 18.30 alkaen on Bock´s Corner Breweryssä pidettävän tapahtuman aiheena ”Klassikon uusi ääni”.

LittFestin kirjailijavieraina ovat muun muassa Johannes Anyuru, Katja Kettu, Susanna Alakoski, Antti Tuomainen ja Mats Söderlund.

Katso LittFestin koko ohjelma osoitteessa www.vaasa.fi/littfest ja tutustu festivaalin vieraisiin Facebook-sivulla: www.facebook.com/vaasalittfest. Käsiohjelmia on jaossa pääkirjastossa ja kaikissa lähikirjastoissa.

 

Kuva: Katja Kettu, kuvaaja Ofer Amir

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat