Olet täällä

25.1.2019 - 12:15

Luisteluriehassa 7.2. viihtyy koko perhe

Luistelurieha Vaasa
Hietalahden pesäpallostadionin jäällä järjestetään kaikille avoin luistelurieha torstaina 7.2. klo 17–20. Koko perheen tapahtumaan on vapaa pääsy.

Luisteluriehassa kävijät pääsevät tutustumaan eri jääurheilulajeihin urheiluseurojen toimintapisteillä.

Tapahtumassa kaikenikäisillä on mahdollisuus osallistua Vaasan Sportin junioreiden jääkiekkotreeneihin klo 17.00-20.00 välisenä aikana. Harjoitusten väliajoilla klo 17.45 ja 18.45 kaukalossa nähdään Vaasan Luistinkerhon ja Wasa Team Skatersin luistelunäytöksiä.

Isolla jääalueella on koko tapahtuman ajan urheiluseurojen ylläpitämiä luistelu- ja temppuratoja, jääkiekkoiluun suunnattu läpiajopiste ja laukaisututka sekä vapaaseen luisteluun varattuja alueita.

Luistimien teroittaminen on mahdollista pientä maksua vastaan, ja kävijöitä palvelevat myös kioski ja luisteluvälinelainaamo.

Tapahtuman järjestää Vaasan kaupungin liikuntapalvelut yhteistyössä urheiluseurojen kanssa. Tapahtuma järjestetään säävarauksella.

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat

18.4.2019
Avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa karsitaan Vaasassa säästövaatimusten vuoksi. Kuningattarenpolun avoin päiväkoti lakkautetaan ja Gustavsborgin avoimen päiväkodin tiloista luovutaan 1.6.2019...