Olet täällä

11.10.2017 - 15:45

Summerin juontaja Tume Kultsalla

tumetour_final.png
Nuorten Summeri-ohjelmasta tuttu juontaja Tume vierailee nuorisotalo Kultsalla torstaina 19.10. Syyslomaviikolla Kultsalla on pidemmät aukioloajat, yllätysohjelmaa ja visailuja.

Nuorten Summeri-ohjelmasta tuttu juontaja Tume vierailee nuorisotalo Kultsalla. Paikan päällä torstaina 19.10. klo 16–18 Tume tapaa faneja, snäppää, kuvaa livevideoita sosiaalisen median kanaviin ja jakaa kuvia. Tapaamisessa tärkeintä on kuitenkin yhdessä hengailu.

Summerin pääkohderyhmää ovat 13-15-vuotiaat, mutta myös sitä nuoremmat seuraavat livelähetyksiä Yle Areenassa ja YouTubessa sekä sosiaalisessa mediassa. Kanavilla nähdään juontajien tekemiä videoita ja omia sarjoja ympäri vuoden.

Vaasan vierailu on osa Summerin syksyistä Tumetour 2-kiertuetta, minkä aikana Tume tekee myös muutaman videon. Myös Kultsalla voidaan kuvata videosisältöä myöhemmin julkaistavaa juttua varten.  Mukana matkalla on ohjaaja Johannes Mollberg.

- Mahdolliset alaikäisten kuvauslupalomakkeet tulevat Ylen puolelta ja ne lähetetään jälkikäteen Ylelle, jos tarve vaatii, ohjeistaa nuorisosihteeri Kaisa Salo Vaasan kaupungilta.

Reissun kulkua voi seurata Summerin sosiaalisen median kanavissa maanantaista 16.10. lauantaihin 21.10. Edellisen kiertueen Summerin juontajat tekivät viime kesänä.

Syyslomaviikolla Kultsa on kävijöiden toiveesta avoinna maanantaina ja keskiviikosta lauantaihin klo 16–22. Viikon aikana on luvassa yllätysohjelmaa ja visailuja. Kultsa on suunnattu 13-17-vuotiaille nuorille.

Summeria voi seurata seuraavilta kanavilta:

Yle Areena: yle.fi/summeri
Instagram: @ylesummeri
Snapchat: ylesummeri
Youtube: Summeri Yle & SummeriVLOG

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat