Olet täällä

18.6.2019 - 9:47

Tervetuloa harrastamaan: jalkapalloa, futsalia, tanssia!

Jalkapalloa pelaamassa
Nuorille suunnatut maksuttomat liikuntaryhmät jatkavat toimintaansa syyskuussa. Vaasan kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa 13-29-vuotiaille vaasalaisille ilmaisia harrasteryhmiä, joissa lajeina ovat muun muassa jalkapallo, futsal, koripallo ja tanssi.

Ryhmiin ilmoittaudutaan 19.8.-1.9. Vaasan kaupungin verkkosivuilla. 

- Toiveet lajeista on kerätty suoraan nuorilta. Jalkapallo on vuosi vuodelta ylivoimainen ykkönen, kertoo toimintaa koordinoiva Mariam Ellisi nuorisopalveluista.

Ryhmät liikuttavat yli sataa nuorta

Toiminta alkaa syyskuussa viikoilla 36 ja 37. Eri lajien harrastusryhmiä järjestetään Variskan ja Porvarinkadun koululla. Vaasan palloseuran junioreiden kanssa yhteistyössä järjestetyt futsal-ryhmät kokoontuvat Onkilahden koululla ja Vamialla ja futis-ryhmä VPS:n junnuhallilla.

- Kouluilla toimivat ryhmät ovat avoinna kaikille kyseisen koulun oppilaille, ja osa ryhmistä on suunnattu erikseen tytöille ja osa pojille. Ilta-aikaan toimivat jalkapalloryhmät ovat avoinna kaikille ikäryhmään kuuluville nuorille, kertoo Ellisi.

Nuorten liikuntaryhmiä on yhteensä seitsemän, ja ryhmiin osallistui viime vuonna viikottain yli sata nuorta.

Lisätietoa ryhmistä, aikatauluista ja ilmoittautumislinkit julkaistaan elokuussa kaupungin verkkosivuilla sekä nuorisopalveluiden ja VPS junioreiden some-kanavissa.

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat

Vaasan_kaupunki_palosaari
18.7.2019
Ohikulkija huomautti hajusta Onkilahdella. Viemärien kuvausten avulla selvisi, että kiinteistöllä tehdyn kytkentävirheen vuoksi asumajätevesiä Onkilahteen.