Olet täällä

11.9.2018 - 14:11

Tonttia voi hakea nyt sähköisen palvelun kautta 

Asuinalue
Kiinteistötoimi on ottanut sähköisen tonttien hakupalvelun eTontti käyttöön 5.9.2018 alkaen. Palvelun kautta voi hakea vapaana olevia omakotitontteja.

Kiinteistötoimi on ottanut sähköisen tonttien hakupalvelun eTontti käyttöön 5.9.2018 alkaen. Palvelun kautta voi hakea vapaana olevia omakotitontteja. Myöhemmin palveluun lisätään uusien tonttien haku sekä tarjouskilpailulla myytävät tontit. 

Avaa eTontti tonttien hakupalvelu 
 

eTontti-palvelun kautta on tällä hetkellä haettavana n. 40 pientalotonttia Björsinkallion ja Länsiniityn alueilta.  

Lisäksi haettavana on viisi esirakennettua tonttia Länsiniityn alueelta (Hehkukuja 39–45 ja Nuotiopiiri 36). Esirakennetut tontit ovat haettavissa 5.9–19.9. Hakuajan aikana saapuneet hakemukset katsotaan saapuneiksi samanaikaisesti eli mikäli yksittäiselle tontille on useampi hakija, tontin hakijoiden kesken suoritetaan arvonta. 

Vaihtoehtona sähköiselle asioinnille tontteja voi hakea edelleen myös hakulomakkeella, joka tulee toimittaa kiinteistötoimeen verkkosivujen www.vaasa.fi/tontit ohjeiden mukaisesti.  

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat

v-geotag_1.jpg
22.7.2019
Mansikkasaaresta ja Hietasaaresta perjantaina otettujen vesinäytteiden mukaan Escherichia Coli –bakteerin määrä on laskenut molemmilla uimarannoilla huomattavasti. Mansikkasaari pidetään edelleen...