Olet täällä

8.5.2019 - 9:36

Tule esiintymään Taiteiden yöhön!

Soittaja Taiteiden yössä_kuva Mikael Matikainen
Jo 28 vuoden ajan vaasalaisten iloksi järjestettyä Taiteiden yötä vietetään jälleen torstaina 8. elokuuta. Suosittu kaupunkifestivaali tarjoaa tänäkin vuonna mykistävää teatteria, sykähdyttäviä konsertteja, rokkia, poppia, jazzia ja maailmamusiikkia, intiimejä klubi-iltoja sekä paljon ohjelmaa lapsille.

Vaasan kaupungin kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist kertoo, että esiintyjien ilmoittautuminen Taiteiden yöhön on jo alkanut ja ilmoittautua voi 28.6. saakka. Ilmoittautumislomake löytyy sivulta www.vaasa.fi/taiteiden-yo.

- Odotamme runsaasti innokkaita esiintyjiä mukaan tähän Vaasan parhaaseen tapahtumaan. Mukaan mahtuu vielä monia uusiakin kokeilijoita, Nyqvist rohkaisee.

Tapahtumapaikkoina ovat tuttuun tapaan tori ja sen ympäristö, Kulttuurikasarmin alue, pääkirjasto, teatterit, museot ja ravintolat. Nyqvist toivoo mukaan myös uusia jännittäviä kohteita.

Taiteiden yö houkutteli viime vuonna paikalle noin 35 000 ihmistä nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta ja viihtymään toistensa kanssa.

- Taiteiden yö haluaa edelleenkin toimia merkittävänä kaupungin yhteisöllisyyden tukipilarina, vaikka ajat ovatkin taloudellisesti haastavat, Nyqvist toteaa lopuksi.

Taiteiden yön ohjelma tulee tapahtuman nettisivuille www.vaasa.fi/taiteiden-yo heinäkuun aikana.

Uutisia voi seurata myös sosiaalisessa mediassa:

www.facebook.com/vaasantaiteidenyo

instagram: taiteidenyo_kontensnatt   #taiteidenyovaasa   #konstensnattvasa

Kuva: Mikael Matikainen

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat