Olet täällä

9.1.2019 - 16:06

Vaasan terveyskeskus ja Vaasan keskussairaala ovat toistamiseen viiden tähden koulutuspaikkoja!

LääkäriJaHoitajatSairaalassa640x427KatjaLösönen
Nuorten Lääkärien Yhdistys (NLY) on tehnyt toiseen kertaan selvityksen erikoistuvien lääkärien koulutuspaikoista ja rankingin Suomen parhaista koulutussairaaloista ja -terveyskeskuksista. Nyt vastaajia oli yli tuhat ja koulutuspaikkoja oli selkeästi enemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Sekä Vaasan terveyskeskus että Vaasan keskussairaala saivat toistamiseen 5 tähteä ja Vaasa oli sairaanhoitopiireistä koko maan ykkönen.

– Aivan mahtavaa, taas kerran! Vaasan terveyskeskuksessa iloitaan! Nuori Lääkäri- yhdistyksen Viiden tähden koulutuspaikka tunnustus antaa lisäpotkua jatkaa työtä ja panostusta koulutustoimintaan. Kiitos tunnustuksesta kuuluu edelleen meidän taitaville ja innostuneille erikoistuville lääkäreille, motivoituneille ohjaajille sekä koko työyhteisölle hyvän oppimisilmapiirin luomisesta, iloitsee Vaasan kaupungin koulutusylilääkäri Tanja Eriksson.

Vaasan terveyskeskuksessa panostetaan paljon erikoistuvien lääkärien koulutukseen ja ohjaukseen. Kaikilla on oma ohjaaja ja työaikaa on varattu suunnitelmalliseen ohjaukseen. Koulutustoiminnan kehittämisessä kuunnellaan tarkasti erikoistuvia ja ohjaajia sekä tiivistä yhteistyötä tehdään yliopistojen kanssa.

Lisää kyselystä ja tuloksista Nuori Lääkäri yhdistyksen sivuilta: www.nly.fi/tulokset 

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat