Olet täällä

Tietoa kaupungista

Vaasan nuorisovaltuusto

Vaasan kaupungin nuorisovaltuusto on lakisääteinen nuoria koskevien asioiden asiantuntija- ja vaikuttamistoimielin. Kaupunginhallitus asettaa nuorisovaltuuston kahden vuoden mittaiseksi toimikaudeksi.

Nuorisovaltuusto myöntää avustuksia nuorten omaehtoiseen toimintaan

Nuorisovaltuusto myöntää vuonna 2019 ensimmäisen kerran avustuksia nuorten omaehtoiseen toimintaan. Kyseessä voi olla projekti, tilaisuus (esim. teemapäivä) tai tapahtuma. Avustusta voi myös hakea pienryhmien harrastustoiminnan mahdollistamiseksi tai osarahoitukseksi suurempaan projektiin. Vuonna 2019 rahaa on jaettavissa yhteensä 2000 euroa. Hankkeen tulee olla nuorten suunnittelema, toteuttama ja se pitää lopuksi arvioida raportointilomakkeella.

Avustusta voi hakea Vaasassa asuvien tai opiskelevien 13-29 –vuotiaiden nuorten muodostama ryhmä, jossa on vähintään kaksi nuorta.  Ryhmälle tulee valita yhteysnuori ja täysi-ikäinen vastuuhenkilö (opettaja, kouluohjaaja, nuorisotalon ohjaaja, huoltaja tai muu täysi-ikäinen henkilö). Vastuuhenkilö täyttää hankerahahakulomakkeen yhdessä yhteysnuoren kanssa ja vastaa hankkeen rahankäytöstä ja raportoinnista yhdessä ryhmän kanssa.

Hakuaika on 8.4.- 30.6. Nuorisovaltuusto päättää avustuksen saajat ja avustusmäärät yleiskokouksessaan 22.8.2019. Avustettu toiminta tulee järjestää aikavälillä 14.9.-31.12.2019.

Hakemukset lähetetään Vaasan kaupungin kirjaamoon: kirjaamo@vaasa.fi (tai postiosoitteeseen, joka löytyy hakemuslomakkeesta).

Lue lisää täältä

Täytä ja tulosta HAKEMUS

Ohje lomakkeen täyttämiseen

Loppuraporttilomake 

 

kokouspäivät 2019:  24.1., 20.2., 14.3., 11.4., 16.5., 22.8., 19.9., 17.10., 14.11. ja 12.12.

kokoukset pidetään:
pääsääntöisesti torstaina alkaen klo 17.30 Hallintotalolla Raastuvankatu 33 A (1. kerros), kaupunginvaltuuston istuntosalissa

kokouspöytäkirjat ovat nähtävillä:
virka-aikana, kaksi viikkoa kokouksen jälkeen Kultsassa Raastuvankatu 30 kerros 2 ja Vaasan kaupungin internetsivulla

lisätietoja: Anne-Mari Ikola

sivuun liittyvät pöytäkirjat:


sivuun liittyvät linkit:
Vaasan nuorisovaltuuston jäsenet
Esityslistat, pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset
Toimikunnat ja neuvostot
Koulutuslautakunta