Olet täällä

Koe Vaasa

Valmennustoiminta 7-9lk

Yläkouluikäisille suunnatun valmennustoiminnan toimintamuotoja ovat yläkouluvalmennus 8-9lk, urheiluyläkoulu sekä yläkoululeiritysmalli.

Yläkouluvalmennus 8-9lk

Yläkouluvalmennus on urheiluseurojen toteuttamaa ja Vaasan kaupungin kasvatus- ja opetustoimen koordinoimaa toimintaa, jossa aamuharjoittelu on keskitetty yhteiseen ajankohtaan. Lue lisää yläkouluvalmennuksesta.

Urheiluyläkoulu 7-9lk

Urheiluyläkoulukokeilun tavoitteena on kehittää valtakunnallinen urheiluyläkoulutoiminnan malli, jossa oppilas saa ohjausta elämäntaitojensa kehittämiseen sekä valmiuksia opintojen ja urheilun vaativampaan yhdistämiseen. Lue lisää urheiluyläkoulukokeilusta.

Yläkoululeiritysmalli Vaasanseudun ja Etelä-Pohjanmaan urheiluakatemioissa

Norvallan ja Kuortaneen urheiluopistoilla järjestetään valtakunnalliset yläkoululeirit. Leirimallissa urheiluopisto tarjoaa urheilijoille leiritysprojektin, jonka tarkoituksena on antaa eväitä arkeen leirien välisenä aikana. Lue lisää yläkoululeiritysmallista

Vaasanseudun urheiluakatemia

Toimintaa järjestetään yhteistyössä Vaasanseudun Urheiluakatemian kanssa, joka on yhteistyöverkosto ja palvelukokonaisuus Vaasanseudun huippu-urheilijoille. Urheiluakatemia mahdollistaa yhtäaikaisen opiskelun ja huippu-urheilun. Lue lisää Vsua:n toiminnasta