Olet täällä

Koe Vaasa

Wildlife Vaasa -luontoelokuvafestivaali

Kansainvälinen Wildlife Vaasa -luontoelokuvafestivaali järjestetään Vaasassa joka toinen vuosi ja se on Skandinavian ainoa kansainvälinen luontoelokuvafestivaali.
wildlife_logo_4v_net.jpg

 

Katso ohjelma!

Kansainvälinen Wildlife Vaasa –luontoelokuvafestivaali ja kilpailu tuo 28.9.–2.10. Vaasaan maailman parhaimpia luontoelokuvia sekä niiden tekijöitä. Elokuvia pääsee festivaalin aikana katsomaan ilmaiseksi Kulttuuritalo Fannyssa ja kaupunginkirjaston Draama-salissa.

Vaasassa näytetään viiden päivän aikana 180 luontoelokuvaa 58 maasta. Elokuvat esitetään teemoittain, joita ovat Australia, Afrikka, Amerikat, Aasia, pohjoismaiset elokuvat, tiede, energia, luonnonsuojelu, ympäristönsuojelu, ilmastonmuutos, luonnonhistoria ja vedenalaiset elokuvat.

Kulttuuritalo Fannyssa on myös esitysten aikana paikalla elokuvantekijöitä kertomassa kokemuksistaan elokuvanteossa ja vastaamassa yleisön esittämiin kysymyksiin. Elokuvakilpailun palkinnot jaetaan lauantai-iltana 1.10. Kulttuuritalo Fannyssa. Voittajafilmit esitetään sunnuntaina 2.10. Fannyssa ja kaupunginkirjaston Draama-salissa.

Elokuvanäytösten lisäksi Wildlife Vaasan ohjelmaan kuuluu mm. elokuvantekijöiden esittelyjä ja paneelikeskusteluja, valokuvanäyttelyitä sekä luontoretkiä Söderfjärdenille ja Merenkurkun luonnon maailmanperintöalueelle.

Tapahtumat ovat yleisölle maksuttomia ja avoimia.

Wildlife Vaasa –festivaalin ohjelma sekä elokuvanäytösten aikataulut löytyvät osoitteesta www.wildlife.vaasa.fi.

Katso myös: festivaalin promo-video