Ohita valikko
yrityspalvelu

Yrittäjän palvelut

Yrittäjyyteen on monta eri syytä. Joku on päätynyt jatkamaan sukunsa yritystä, joku on perustanut yrityksen jouduttuaan työttömäksi ja joku haluaa ehdottomasti päättää itse omasta työllistymisestään ja toteuttaa omaa haavettaan.

Yrittäjäksi ryhtyminen ja yrityksen perustaminen ei aina ole helppoa. Ennen kuin päätöksen yrittämisestä tekee, kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen. Liikeidean toteutusta ja kehittämistä on myös arvioitava tarkkaan ennen yrityksen perustamista.

Seudun kuntien omistama Vaasanseudun Kehitys oy VASEK on yrityksiä varten ja toimii täyden palvelun talona. Se tarjoaa ohjausta ja neuvontaa, oli yrityksen tilanne mikä tahansa; toiminnan alkutaipaleella, toimintaa kehitettäessä, yrityksen elinkaaren loppuvaiheessa, koulutusasioissa, investointi- ja rahoituskysymyksissä, verkostoitumisessa ja kansainvälistymisessä.

Apua ja tukea yrityksen perustamiseen saat VASEKin yhteydessä toimivasta Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiasta. Se antaa eväät oman liiketoiminnan perustamiseen ja sen jatkokehittämiseen.

VASEKin kaikki toiminta on ehdottoman luottamuksellista ja maksutonta. Siirry VASEKin nettisivuille ja tutustu tarkemmin.