Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko
Mittaussuunnitelyryhmä

Katujen ja kuntatekniikan suunnittelu

Kuntatekniikan suunnitteluyksikkö suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväyliä, viheralueita, yleisiä alueita, venesatamia ja maa- ja vesirakenteita ja näihin liittyviä laitteita.

Katusuunnitelmat - näin vaikutat

Kuntatekniikan suunnitteluyksikkö vastaa liikenteen, katujen ja muiden yleisten alueiden suunnittelusta. Katusuunnitelmat ovat julkisesti nähtävillä 2 viikkoa ennen suunnitelmien hyväksymistä teknisessä virastossa (Kirkkopuistikko 26 A) 1. kerroksen ilmoitustaululla, Vähänkyrön yhteispalvelupisteessä (Vähänkyröntie 11) ja kaupungin verkkosivuilla.

 

Nähtävillä olon aikana suunnitelmista voi tehdä kirjallisen muistutuksen keskuskirjaamoon sähköpostitse tai käymällä paikan päällä.

 

PL 3, 65101 VAASA
Käyntiosoite: Raastuvankatu 33 A
Sähköpostiosoite: kirjaamo(at)vaasa.fi

Nähtävillä olevat suunnitelmat

Seuraavat suunnitelmat ovat julkisesti nähtävillä 7.4.-20.4.2020 (suunnitelmat ovat pdf-muodossa)

VAIKUTA

Palokatu saneerataan ja samalla rakennetaan hulevesiviemäröinti.

Vöyrinkaupunki: Palokatu välillä Vuorikatu-Konepajakatu katusuunnitelma, pituusleikkaus, tyyppipoikkileikkaukset, detaljit tukimuurit hulevesikouru, DET1, DET2, DET3, yleissuunnitelma ja kasvillisuus. Tiedusteluihin vastaa Juho Kriikkula puh. 040-844 1630.

Kokkolantielle lisää kääntymiskaistoja.

Kotiranta: Kokkolantie välillä Meijerinkatu-Konepajakadulle johtava M2 katusuunnitelma, pituusleikkaus, liikennetekninen poikkileikkaus. Tiedusteluihin vastaa Pertti Hällilä puh. 040-581 3150.

 

Voit toimittaa kannanottosi 20.4.2020 klo 16 mennessä osoitteeseen kirjaamo@vaasa.fi

Maankäyttö- ja rakennusasetus 43§.

Mahdolliset muistutukset on osoitettava tekniselle lautakunnalle ja toimitettava ennen nähtävillä oloajan päättymistä keskuskirjaamoon, Vaasan kaupunki, Raastuvankatu 33 A, PL3, 65101 VAASA, kirjaamo@vaasa.fi

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Tekninen virasto