Ohita valikko

Aktiviteetit ja luonto

Vaasan keskustasta pääset muutamassa minuutissa merenrantaan, jossa upeista maisemista voi nauttia kävellen, pyöräillen, veneillen tai vaikka suppaillen! Vain vähän pidemmän matkan päässä odottavat upeat Unescon maailmanperintömaisemat ja maaseudun viljavat lakeudet.

Näkymä Svedjehamnin näkötornista.

Merenkurkun maailmanperintösaaristo

Ainutlaatuinen Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luonnonperintökohde kansainvälisellä Unescon maailmanperintölistalla. Yhdessä Ruotsin Korkearannikon kanssa matala Merenkurkun saaristo muodostaa parhaan paikan maailmassa kokea ja ymmärtää viimeisen jääkauden aiheuttamaa maankohoamista.

Koe Merenkurkku

Söderfjärdenin meteoriittikraatteri

Söderfjärden syntyi meteoriitin iskeytyessä maahan yli 520 miljoonaa vuotta sitten. Se on yksi maailman parhaiten säilyneistä meteoriittikraattereistä. Keskellä meteoriittikraatteria sijaitsee vierailukeskus Metoriihi. Näyttely havainnollistaa Söderfjärdenin pitkää historiaa, meteoriitin törmäyksestä nykypäivään.

Lue lisää

Suosittelemme

Aktiviteetteja seikkailun nälkään

Zip Adventure Parkista löytyy monia eri aktiviteetteja seikkailun nälkään, esim. Soccer miniGolf on uutuus joka sopii lähes kaikille.

Zip Adventure Park

Hietasaari Beach Club

Vaikka vesipuisto on suljettu tältä kesältä, upea hiekkaranta, SUP-laudat, kajakit ja kesäinen ravintola on auki niin kauan kuin sää sallii.

Lue lisää

Kylpylä Tropiclandia

Kylpylä Tropiclandia on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys.

Lue lisää

Lue myös