Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko
Isonkyrön vanha kirkko

Vaasan seudun nähtävyydet ja käyntikohteet

Vaasan seudulle kannattaa matkustaa rohkeasti ympäri vuoden, sillä seudulla on paljon säänkestäviä kohteita, joissa on helppo viihtyä, satoi tai paistoi.

Pikalinkit

Merenkurkun maailmanperintösaaristo

Ainutlaatuinen Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luonnonperintökohde kansainvälisellä Unescon maailmanperintölistalla. Yhdessä Ruotsin Korkearannikon kanssa matala Merenkurkun saaristo muodostaa parhaan paikan maailmassa kokea ja ymmärtää viimeisen jääkauden aiheuttamaa maankohoamista.

Koe Merenkurkku
Villa Strömsö

Onko Strömsö totta?

Ohjelman kuvauspaikkana toimiva idyllinen huvila on oikeasti olemassa ja löytyy Vaasasta. Vuonna 1852 rakennettuun huvilaan pääsee tutustumaan opastetuilla kävelykierroksilla ja erikseen varattavilla ryhmävierailuilla. Sen ympäristö uimarantoineen on
kaupunkilaisten ja turistien suosittu kohtauspaikka.

Varaa ryhmävierailu

Söderfjärdenin Meteoriihi

Vierailukeskus keskellä Suomen kauneinta meteoriittikraatteri. Näyttely joka havainnollistaa Söderfjärdenin vähintään 520 miljoonaa vuotta pitkää historiaa, meteoriitin törmäyksestä nykypäivään.

Lue lisää
Nainen Ja Koira

Tarinoita Vaasan seudulta

Vaasan seudun tarjonta on uskomattoman monipuolinen ja täynnä elämyksiä jotka saavat palaamaan. Liplattele pinnalla tai sukella syvemmälle - koe Vaasan seutu omalla tyylilläsi! Aloita tutustuminen lukemalla tarinoita Vaasan seudulta.

Koe Vaasan seutu
pläkkipelti

Koe Vähäkyrö

Mystiikan ja käsityöläisyyden Vähäkyrö. Historiassa sen juuret. Joessa sen tarina.

Lue lisää

Varaa mökki ja tekemistä Visit Vaasan verkkokaupan kautta!

Tutustu tarjontaan!