Ohita valikko

Majoitus Vaasan seudulla

Vaasan seudulla voi majoittua monella eri tavalla; vaikkapa merenrannalla lasitalossa, hyvin varustellussa mökissä tai viihtyisässä hotellissa puhtaalta tuoksuvien pehmeiden lakanoiden välissä. Voit aina valita sinun ja perheesi tarpeisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Tutustu vaihtoehtoihin

Hotellit

Vaasan seudulla voit nukkua laadukkaissa, ylellisesti ja yksilöllisesti kalustetuissa hotellihuoneissa tai tutusti tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten ketjujen hotelleissa.

KATSO HOTELLIT

Mökit ja leirintäalueet

Yövy mökissä maailmanperintöalueella tai Pohjanmaan maaseudulla. Leirintäalue Vaasassa ja mökkikylä Åminnessa tarjoaa ei vain mökkejä vaan myös paikkoja teltoille, asuntoautoille ja –vaunuille. Isonkyrön Kalliojärvellä on monien mökkien lisäksi iso karavaani alue.

TUTUSTU TARJONTAAN

Asunnot

Kalustetut huoneistot ovat hyvä vaihtoehto niin lyhyelle kuin pidemmällekin vierailulle. Lisäksi on tarjolla Bed & Breakfast majoitusta.

KATSO ASUNNOT

Muu majoitus

Etsitkö yksilöidympää majoitusta, tarjolla on yöpyminen esim. luontoasemalla, majatalossa, leirikeskuksessa tai kesähotellissa.

TUTUSTU TARJONTAAN

Suosittelemme

Etsitkö viihtyisää ja edullista majoitusta Vaasasta?

EC Hotel tarjoaa yksityishuoneita omalla kylpyhuoneella, sisältäen aamiaisen. Sijaintimme tarjoaa helpon pääsyn moniin nähtävyyksiin.

Varaa huone

Tee matkastasi ekoteko valitsemalla GreenStar Hotel Vaasan

Voit yöpyä hyvällä omallatunnolla, sillä hotellimme on täysin hiilineutraali ja vihreät arvomme näkyvät jokaista yksityiskohtaa myöten.

Varaa huone

Valitse G Hotels vierailuusi Vaasassa!

Hotel Astor sekä Hotel Vallonia tarjoavat loistavan sijainnin sekä erikokoisia huoneita, joissa useassa oma sauna.

Varaa huone

Varaa majoitusta Visit Vaasan verkkokaupan kautta!

Varaa majoitusta saaristosta ja nauti raikkaasta maailmanperintö luonnosta ympäri vuoden.

Varaa

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Alasivut