Ohita valikko

Majoitus Vaasan seudulla

Vaasan seudulla voi majoittua monella eri tavalla; vaikkapa merenrannalla lasitalossa, hyvin varustellussa mökissä tai viihtyisässä hotellissa puhtaalta tuoksuvien pehmeiden lakanoiden välissä. Voit aina valita sinun ja perheesi tarpeisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Tutustu vaihtoehtoihin

Hotellit

Vaasan seudulla voit nukkua laadukkaissa, ylellisesti ja yksilöllisesti kalustetuissa hotellihuoneissa tai tutusti tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten ketjujen hotelleissa.

KATSO HOTELLIT

Mökit ja leirintäalueet

Yövy mökissä maailmanperintöalueella tai maaseudulla. Leirintäalue Vaasassa ja mökkikylä Åminnessa tarjoaa ei vain mökkejä vaan myös paikkoja teltoille, asuntoautoille ja –vaunuille. Isonkyrön Kalliojärvellä on monien mökkien lisäksi iso karavaani alue.

TUTUSTU TARJONTAAN

Asunnot

Kalustetut huoneistot ovat hyvä vaihtoehto niin lyhyelle kuin pidemmällekin vierailulle. Lisäksi on tarjolla Bed & Breakfast majoitusta.

KATSO ASUNNOT

Muu majoitus

Etsitkö yksilöidympää majoitusta, tarjolla on yöpyminen esim. luontoasemalla, majatalossa, leirikeskuksessa tai kesähotellissa.

TUTUSTU TARJONTAAN

Suosittelemme

Aina on tilaa lomalle!

Pehmeä peti ja runsas aamiainen sisältyy hintaan. Varaa kesän hotelliyöt Scandic Vaasassa parhaaseen hintaan osoitteessa scandichotels.fi

Lue lisää ja varaa

Varaa Tropiclandia-majoituspaketti

Mukava majoitus Scandic Waskiassa, sisäänpääsy Tropiclandiaan ja runsas aamiainen sisältyvät hintaan.

Lue lisää ja varaa

Sinua saattaa myös kiinnostaa