Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Ohita valikko
TaiKon

TaiKon

Tarjoamme taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille Vaasassa. Harrastaminen antaa lapselle hyviä hetkiä kavereiden kanssa ja elämyksiä taiteen kautta.

Opetus on koulun ulkopuolista lapsille ja nuorille (4-18 v.) tarkoitettua taideopetusta ja toimintamme järjestetään turvallisissa ja asianmukaisissa tiloissa. Taiteen perusopetus luo vankan pohjan nuoren hakiessa taidealojen ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Opettajat omaavat kukin taideaineensa ammatillisen koulutuksen tai ovat pedagogisesti suuntautuneita taiteilijoita. Oppilaalta opinnot eivät vaadi erityislahjakkuutta.

TaiKonin lähiopetus on peruttu 17.3.-13.5.2020 välisenä aikana. 8-18-vuotiaiden opetus jatkuu etäopetuksena mahdollisuuksien mukaan. Osalla ryhmistä osa tunneista siirtyy myös syksyyn. Seuratkaa sähköpostia, niin tiedotamme ryhmäkohtaisesti etäopetuksesta sekä jatkosta.

4-5-vuotiaiden mix-ryhmät on peruttu keväältä. 6-7-vuotiaiden mix-ryhmät peruuntuvat 14.4.2020 alkaen. Myös koulujen iltapäiväryhmät peruuntuvat keväältä.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Sähköposti

  • TaiKon - Taiteen perusopetus / Grundläggande konstundervisning, Itäinen Kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa