Ohita valikko
TaiKon

TaiKon

Tarjoamme taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille Vaasassa. Harrastaminen antaa lapselle hyviä hetkiä kavereiden kanssa ja elämyksiä taiteen kautta.

Opetus on koulun ulkopuolista lapsille ja nuorille (4-18 v.) tarkoitettua taideopetusta ja toimintamme järjestetään turvallisissa ja asianmukaisissa tiloissa. Taiteen perusopetus luo vankan pohjan nuoren hakiessa taidealojen ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Opettajat omaavat kukin taideaineensa ammatillisen koulutuksen tai ovat pedagogisesti suuntautuneita taiteilijoita. Oppilaalta opinnot eivät vaadi erityislahjakkuutta.

Olethan TaiKoniin yhteydessä, jos haluat kysyä lisää.

Pyydämme huomioimaan ilmoittautumisen yhteydessä että aikataulut ja opettajat voivat muuttua.

Mitkä taideaineet kiinnostavat lapsia ja nuoria?

Kerro meille, mitkä taideaineet kiinnostavat vaasalaisia lapsia ja nuoria sekä heidän vanhempiaan. Kyselyn vastausten perusteella järjestetään uusia kokeilukursseja taideaineissa syksyllä 2023.

Vastaa kyselyyn täällä!

Järjestämme kyselyn vastausten perusteella syksyllä 2023 lyhyitä kokeilukursseja taideaineissa. Haluamme kehittää taidekasvatusta niin, että se tavoittaa kaikki ne lapset ja nuoret, jotka haluavat taiteesta harrastuksen.

Skapa i Vasaregionen –hankkeelle on myönnetty 62 000 euroa Svenska kulturfondenin tukea vuodelle 2023. Projektissa kartoitetaan jo olemassa olevaa taideopetusta Vaasassa sekä sitä, mitkä taideaineet kiinnostavat lapsia, nuoria sekä vanhempia.

Hankkeen tavoite on parantaa taideopetuksen saatavuutta ja tasavertaisuutta lapsille ja nuorille sekä laajentaa taideopetuksen valikoimaa.

Hanke kattaa alueen Vaasa-Mustasaari-Maalahti. Vaasan kaupungilta mukana ovat taiteen perusopetuksen oppilaitokset Taikon ja Kuula-opisto.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Sähköposti

  • TaiKon - Taiteen perusopetus / Grundläggande konstundervisning, Itäinen Kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa

TaiKon somessa