Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

TaiKon

TaiKon

Tarjoamme taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille Vaasassa. Harrastaminen antaa lapselle hyviä hetkiä kavereiden kanssa ja elämyksiä taiteen kautta.

Opetus on koulun ulkopuolista lapsille ja nuorille (4-18 v.) tarkoitettua taideopetusta ja toimintamme järjestetään turvallisissa ja asianmukaisissa tiloissa. Taiteen perusopetus luo vankan pohjan nuoren hakiessa taidealojen ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Opettajat omaavat kukin taideaineensa ammatillisen koulutuksen tai ovat pedagogisesti suuntautuneita taiteilijoita. Oppilaalta opinnot eivät vaadi erityislahjakkuutta.

TaiKonin opetus ja korona-ohjeistukset

Päivitetty 23.6.2021

Syyslukukausi alkaa elokuussa viikolla 34.

Noudatamme OKM:n ja THL:n ohjetta lasten ja nuorten harrastustoiminnan järjestämisestä Ohjeistus lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminnasta – OKM – Opetus- ja kulttuuriministeriö (minedu.fi) sekä Vaasan sairaanhoitopiirin koronaryhmän ohjeistuksia.

TaiKonille tulevien oppilaiden tulee noudattaa suosituksia hyvästä käsihygieniasta sekä maskisuositusta yli 12-vuotiaille. TaiKonille ei voi tulla sairaana ja vanhemmat eivät valitettavasti voi tulla sisätiloihin. Opettajat käyttävät maskia tai visiiriä.

Leiriltä jääneet teokset sekä löytötavarat

Taidetta Kasarmilla-leirin jälkeen jäi paljon teoksia ja löytötavaroita TaiKonille. Kaipaatko omiasi?

Leiriltä jääneitä sekä viime lukuvuoden teoksia voi noutaa TaiKonilta ke 23.6.- to 24.6. klo 9-16 ja juhannuksen jälkeisellä viikolla klo 9-16 välisenä aikana. Muutoin sovitusti soittamalla vahtimestarillemme, puh. 040 614 8628. On hyvä ottaa lapsi mukaan noutaessanne teoksia, sillä emme osaa välttämättä kertoa mitkä ovat lapsenne teoksia. Leiriltä jääneet teokset ja löytötavarat sijaitsevat TaiKonin keskikäytävällä ja viime lukuvuoden teokset Tupa 7 edustalla.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Sähköposti

  • TaiKon - Taiteen perusopetus / Grundläggande konstundervisning, Itäinen Kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa

TaiKon somessa