Ohita valikko
TaiKon

TaiKon

Tarjoamme taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille Vaasassa. Harrastaminen antaa lapselle hyviä hetkiä kavereiden kanssa ja elämyksiä taiteen kautta.

Opetus on koulun ulkopuolista lapsille ja nuorille (4-18 v.) tarkoitettua taideopetusta ja toimintamme järjestetään turvallisissa ja asianmukaisissa tiloissa. Taiteen perusopetus luo vankan pohjan nuoren hakiessa taidealojen ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Opettajat omaavat kukin taideaineensa ammatillisen koulutuksen tai ovat pedagogisesti suuntautuneita taiteilijoita. Oppilaalta opinnot eivät vaadi erityislahjakkuutta.

Olethan TaiKoniin yhteydessä, jos haluat kysellä lisää.

Pyydämme huomioimaan ilmoittautumisen yhteydessä että aikataulut ja opettajat voivat muuttua.

TaiKonin opetus ja korona-ohjeistukset

Päivitetty 23.5.2022

Noudatamme OKM:n ja THL:n ohjetta lasten ja nuorten harrastustoiminnan järjestämisestä. TaiKonin toiminta jatkuu normaalisti.

TaiKonille tulevien oppilaiden tulee noudattaa suosituksia hyvästä käsihygieniasta. TaiKonille ei voi tulla sairaana.

Nuorisomusikaali Mysteria

Nuorisomusikaali Mysteria to 16.2. – la 18.2.

Mysteria on ajaton nuorisomusikaali itseensä uskomisesta ja uskalluksesta unelmoida ääneen. Tarinassa seuraamme Tindraa, joka on menettänyt äänensä. Hän palkkaa kaksi etsivää ratkaisemaan tätä mysteeriä, ja yhdessä he lähtevät aikamatkalle etsimään vastauksia.

Musikaalissa esiintyvät TaiKonin ryhmät nykytanssi 6 ja teaterkonst 4 sekä Rokkikoulun bändi. Käsikirjoitus on Ann-Louise Bertellin, ohjaus Julia Johanssonin ja musiikin on säveltänyt Janne Hyöty. Musikaalin koreografian ovat tehneet Nanna Rahikainen, Nella Turkki ja Heini Haverinen.

Yleisölle avoimia esityksiä on kolme:

to 16.2. klo 18
la 18.2. klo 13 ja
la 18.2. klo 16.

Esitykset ovat Vaasan kaupunginkirjaston Draama-salissa, Kirjastokatu 13.

Esitykset ovat maksuttomia. Paikkoja on rajoitetusti, 120 paikkaa/esitys. Varaathan paikan esitykseen ilmoittautumalla etukäteen. Ilmoittaudu Mysteria esitykseen tästä  

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Sähköposti

  • TaiKon - Taiteen perusopetus / Grundläggande konstundervisning, Itäinen Kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa

TaiKon somessa