Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

TaiKon

TaiKon

Tarjoamme taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille Vaasassa. Harrastaminen antaa lapselle hyviä hetkiä kavereiden kanssa ja elämyksiä taiteen kautta.

Opetus on koulun ulkopuolista lapsille ja nuorille (4-18 v.) tarkoitettua taideopetusta ja toimintamme järjestetään turvallisissa ja asianmukaisissa tiloissa. Taiteen perusopetus luo vankan pohjan nuoren hakiessa taidealojen ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Opettajat omaavat kukin taideaineensa ammatillisen koulutuksen tai ovat pedagogisesti suuntautuneita taiteilijoita. Oppilaalta opinnot eivät vaadi erityislahjakkuutta.

TaiKonin opetus ja korona-ohjeistukset

Päivitetty 23.6.2021

Syyslukukausi alkaa elokuussa viikolla 34.

Noudatamme OKM:n ja THL:n ohjetta lasten ja nuorten harrastustoiminnan järjestämisestä Ohjeistus lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminnasta – OKM – Opetus- ja kulttuuriministeriö (minedu.fi) sekä Vaasan sairaanhoitopiirin koronaryhmän ohjeistuksia.

TaiKonille tulevien oppilaiden tulee noudattaa suosituksia hyvästä käsihygieniasta sekä maskisuositusta yli 12-vuotiaille. TaiKonille ei voi tulla sairaana ja vanhemmat eivät valitettavasti voi tulla sisätiloihin. Opettajat käyttävät maskia tai visiiriä.

Syysloma ke 20.10. - pe 22.10.2021

Syyslomaviikolla TaiKonilla on opetus normaalisti maanantaina 18.10. ja tiistaina 19.10. (ellei toisin ilmoiteta). Lomailemme loppuviikon keskiviikosta perjantaihin 20.-22.10.2021.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Sähköposti

  • TaiKon - Taiteen perusopetus / Grundläggande konstundervisning, Itäinen Kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa

TaiKon somessa