Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

TaiKon

TaiKon

Tarjoamme taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille Vaasassa. Harrastaminen antaa lapselle hyviä hetkiä kavereiden kanssa ja elämyksiä taiteen kautta.

Opetus on koulun ulkopuolista lapsille ja nuorille (4-18 v.) tarkoitettua taideopetusta ja toimintamme järjestetään turvallisissa ja asianmukaisissa tiloissa. Taiteen perusopetus luo vankan pohjan nuoren hakiessa taidealojen ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Opettajat omaavat kukin taideaineensa ammatillisen koulutuksen tai ovat pedagogisesti suuntautuneita taiteilijoita. Oppilaalta opinnot eivät vaadi erityislahjakkuutta.

TaiKonin opetus jatkuu lähiopetuksena

Vaasan kaupungin taiteen perusopetuksessa suositellaan kasvomaskin käyttöä opetuksen aikana ja yleisissä tiloissa 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille oppilaille THL:n uuden suosituksen mukaisesti. Tanssissa, sirkus- ja teatteritaiteessa kasvomaskia tulee käyttää TaiKonin yleisissä tiloissa liikkuessa, mutta opetuksen ajaksi se voidaan poistaa, kunhan lähikontaktia muihin voidaan välttää ja turvavälit pystytään pitämään. Opettajat käyttävät maskia tai visiiriä poikkeuksetta.

Hiihtoloma

TaiKonilla ei ole opetusta hiihtolomaviikolla, viikko 9 ( 1.-7.3.2021)

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Sähköposti

  • TaiKon - Taiteen perusopetus / Grundläggande konstundervisning, Itäinen Kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa

TaiKon somessa