Ohita valikko
TaiKon

TaiKon

Tarjoamme taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille Vaasassa. Harrastaminen antaa lapselle hyviä hetkiä kavereiden kanssa ja elämyksiä taiteen kautta.

Opetus on koulun ulkopuolista lapsille ja nuorille (4-18 v.) tarkoitettua taideopetusta ja toimintamme järjestetään turvallisissa ja asianmukaisissa tiloissa. Taiteen perusopetus luo vankan pohjan nuoren hakiessa taidealojen ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen.

Opettajat omaavat kukin taideaineensa ammatillisen koulutuksen tai ovat pedagogisesti suuntautuneita taiteilijoita. Oppilaalta opinnot eivät vaadi erityislahjakkuutta.

Kesäleireistä 2022 katso tarkemmin alla. Ilmoittatuminen ensi lukuvuoden opetukseen alkaa 1.5.2022. Olethan TaiKoniin yhteydessä, jos haluat kysellä lisää.

TaiKonin opetus ja korona-ohjeistukset

Päivitetty 18.1.2022

Kevätlukukausi alkaa tammikuussa viikolla 2.

Noudatamme OKM:n ja THL:n ohjetta lasten ja nuorten harrastustoiminnan järjestämisestä. TaiKonin toiminta jatkuu normaalisti lukuunottamatta kouluissa järjestettäviä ryhmiä, jotka ovat tauolla tammikuun ajan. Katso: Info kouluille till skolorna

TaiKonille tulevien oppilaiden tulee noudattaa suosituksia hyvästä käsihygieniasta sekä maskisuositusta yli 12-vuotiaille. TaiKonille ei voi tulla sairaana ja vanhemmat eivät valitettavasti voi tulla sisätiloihin. Opettajat käyttävät maskia tai visiiriä.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Sähköposti

  • TaiKon - Taiteen perusopetus / Grundläggande konstundervisning, Itäinen Kasarmintori 7-9, 65100 Vaasa

TaiKon somessa