Ohita valikko
Sählymailat

Nuorisopalveluiden leiri- ja harrastustoiminta

Leiri- ja harrastustoiminnassa lapset ja nuoret saavat kokea ryhmässä hienoja elämyksiä erilaisissa toimintaympäristöissä. Toiminta on ohjattua, kannustavaa, käytännön tekemistä ja kokemista yhdessä.

Leiritoiminta

Nuorisopalvelut järjestää loma-aikoina leirejä 7–15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Vuoden 2024 leiritoiminnan löydät alta!

Harrastustoiminta

Lapsille ja nuorille suunnatun loma-aikaisen toiminnan lisäksi nuorisopalvelut järjestää ympäri vuoden tapahtuvaa harrastustoimintaa. Rokkikoulussa on mahdollista harrastaa pop- ja rockmusiikkia eri muodoissa, skeittihallilla pääsee skeittaamaan uusituilla rampeilla tai voit ilmoittautua mukaan eri kohderyhmille suunnattuihin liikunnallisiin ryhmiin. Myös kulttuuriin tutustuminen on mahdollista osallistumalla Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden ja museoiden yhteistyössä luodun nuorten museotiimin toimintaan. Nuorisopalvelut järjestää lisäksi ohjattua digipelitoimintaa.

Lisätietoja nuorisopalveluiden harrastustoiminnasta löytyy rokkikoulun, skeittihallin, Reimarin ja Vaasan museoiden omilta sivuilta.

Hobbybook

Vaasan kaupungissa on laajasti mahdollisuus harrastaa erilaisia lajeja. Nuorisopalvelut on koonnut alueen erilaisia harrastusmahdollisuuksia Hobbybookiin. Hobbybookista löydät harrastuksia aina kuvataiteesta potkunyrkkeilyn kautta puutarhanhoitoon.

Hobbybookin päivittämisestä vastaa nuorisopalveluiden tieto- ja neuvontapalvelu Reimari. Reimarissa työskentelee harrastuskoordinaattori, joka ohjaa ja neuvoo harrastuksiin liittyvissä asioissa. Voit varata harrastuskoordinaattorille ajan tai tulla ohjaukseen Reimarin aukioloaikoina.

Skeittileiri

Skeittileiri, 714 v (3.-7.6.2024)

25,00 €

Skeittileiri järjestetään nuorisopalveluiden skeittihallilla Huutoniemellä (Axel Mörnentie 7, 65320 Vaasa) ma-pe 3.-7.6.2024 klo 10–15 välisenä aikana.

Skeittileiri on suunnattu 7–14-vuotiaille, vaasalaisille lapsille ja nuorille.

Leiriviikon hinta on 25 euroa ja hintaan sisältyy skeittaamiseen liittyvää ohjelmaa, kevyt lounas ja vakuutus. Leirin ohjelma pitää sisällään skeittaamista, leikkimistä ja pelailua sisällä ja ulkona (sään salliessa). Leirillä osallistuja oppii skeittaamisen alkeet kivassa ryhmässä mukavien leiriohjaajien kanssa.

Ota mukaan leirille: kypärä (muut suojat ovat suositeltavia, mutta vapaaehtoisia), oma rullalauta, juomapullo sekä skeittaukseen soveltuvat kengät.

Leiri on kaksikielinen. Leirille otetaan 12 lasta/nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutukset ainoastaan lääkärin- tai terveydenhoitajan todistuksella. Leiri toteutuu, jos leirille tulee tarpeeksi paljon osallistujia. Ilmoittautuminen päättyy 19.5.2024.

Lisätiedot ja peruutukset:
Johanna Maartonen, puh. +358404839032, sähköposti: reimari@vaasa.fi

Musaleiri

Musaleiri, 1318 v (10.-14.6.2024)

25,00 €

Musaleiri järjestetään nuorisopalveluiden Rokkikoululla (Myllykatu 18A, 65100 Vaasa) ma-pe 10.-14.6.2024 klo 10–15 välisenä aikana.

Musaleiri on suunnattu 13–18-vuotiaille, vaasalaisille nuorille.

Leiriviikon hinta on 25 euroa ja hintaan sisältyy musiikkiin liittyvää ohjelmaa, kevyt lounas ja vakuutus. Sekä aloittelevat että kokeneet muusikot voivat osallistua. Leirillä harjoitellaan yhdessä ja erikseen eri instrumenttien soittoa, jokainen oman taitotasonsa mukaan. Leirin ohjelma toteutetaan nuorten toiveiden mukaan.

Leiri on kaksikielinen. Leirille otetaan 12 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutukset ainoastaan lääkärin- tai terveydenhoitajan todistuksella. Leiri toteutuu, jos leirille tulee tarpeeksi paljon osallistujia. Ilmoittautuminen päättyy 26.5.2024.

Lisätiedot ja peruutukset:
Johanna Maartonen, puh. +358404839032, sähköposti: reimari@vaasa.f

Sirkusleiri

Sirkusleiri, 715 v (17.-20.6.2024)

20,00 €

Sirkusleiri järjestetään nuorisotalo Kyrölässä Vähässäkyrössä (Vähänkyröntie 47, 66500 Vaasa) ma-pe 17.-20.6.2024 klo 10–15 välisenä aikana.

Sirkusleiri on suunnattu 7–15-vuotiaille, vaasalaisille lapsille ja nuorille.

Leiriviikon hinta on 20 euroa ja hintaan sisältyy sirkukseen liittyvää ohjelmaa, kevyt lounas ja vakuutus. Leirillä tutustutaan sirkuksen maailmaan TaiKonin sirkusopettajan johdolla.

Leiri on kaksikielinen. Leirille otetaan 14 lasta/nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutukset ainoastaan lääkärin- tai terveydenhoitajan todistuksella. Leiri toteutuu, jos leirille tulee tarpeeksi paljon osallistujia. Ilmoittautuminen päättyy 2.6.2024.

Lisätiedot ja peruutukset:
Johanna Maartonen, puh. +358404839032, sähköposti: reimari@vaasa.fi

Sporttileiri

Sporttileiri, 913 v (24.-28.6.2024)

25,00 €

Sporttileiri järjestetään nuorisotalo Ristikalla (Jyrsijänkatu 2, 65370 Vaasa) ma-pe 24.-28.6.2024 klo 10–15 välisenä aikana.

Sporttileiri on suunnattu 9–13-vuotiaille, vaasalaisille lapsille ja nuorille.

Leiriviikon hinta on 25 euroa ja hintaan sisältyy liikuntaan liittyvää ohjelmaa, kevyt lounas ja vakuutus. Leirillä liikutaan ja pelataan monipuolisesti leiriläisten toiveet huomioiden.

Leiri on kaksikielinen. Leirille otetaan 15 lasta/nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutukset ainoastaan lääkärin- tai terveydenhoitajan todistuksella. Leiri toteutuu, jos leirille tulee tarpeeksi paljon osallistujia. Ilmoittautuminen päättyy 9.6.2024.

Lisätiedot ja peruutukset:
Johanna Maartonen, puh. +358404839032, sähköposti: reimari@vaasa.fi

Kuvataideleiri

Kuvataideleiri, 715 v (1.-7.8.2024)

25,00 €

Kuvataideleiri järjestetään nuorisotalo Kyrölässä Vähässäkyrössä (Vähänkyröntie 47, 66500 Vaasa) to-ke 1.-7.8.2024 (ei lauantaina ja sunnuntaina) klo 10–15 välisenä aikana.

Kuvataideleiri on suunnattu 7–12-vuotiaille, vaasalaisille lapsille ja nuorille.

Leiriviikon hinta on 25 euroa ja hintaan sisältyy kuvataiteeseen liittyvää ohjelmaa, kevyt lounas ja vakuutus. Leirillä tutustutaan kuvataiteen maailmaan TaiKonin kuvataideopettajan johdolla. Leiri huipentuu taidenäyttelyyn, johon myös osallistujien huoltajilla on mahdollisuus osallistua.

Leiri on kaksikielinen. Leirille otetaan 14 lasta/nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruutukset ainoastaan lääkärin- tai terveydenhoitajan todistuksella. Leiri toteutuu, jos leirille tulee tarpeeksi paljon osallistujia. Ilmoittautuminen päättyy 9.6.2024.

Lisätiedot ja peruutukset:
Johanna Maartonen, puh. +358404839032, sähköposti: reimari@vaasa.fi

Vakuutus ja peruutusehdot

Leiriläiset ovat vakuutettuja leirillä. Vaasan kaupungilla on vapaaehtoinen ryhmätapaturmavakuutus, joka kattaa nuorisopalveluiden järjestämissä kerhoissa, leireillä ja retkillä sattuneiden tapaturmien välittömät hoitokustannukset 5.000 euroon saakka. Vakuutus koskee julkisessa tai yksityisessä terveydenhuollossa annettua välitöntä hoitoa. Halutessaan huoltajat voivat ottaa lisäksi oman tapaturma- ja/tai omaisuusvakuutuksen. Vakuutusturva koskee vaasalaisia osallistujia.

Vakuutus ei kuitenkaan korvaa mahdollisesta sairastumisesta (esim. flunssa) aiheutuvia kuluja, vaan niistä huolehtiminen kuuluu huoltajan vastuulle. Leiriläiset huolehtivat itse omista lääkkeistään. On hyvä huomioida myös että, vakuutukset eivät kata leiriläisten omaisuutta, esineiden katoamista tai rikkoontumista. Vakuutuksemme ei vastaa myöskään leiriläisten itsensä aiheuttamia vahinkoja koskien muita leiriläisiä tai leiripaikan omaisuutta.

Ilmoittautuminen on sitova. Tilaus tulee peruuttaa kirjallisesti. Yleinen peruuttamisehto on viikko, jonka mukaisesti kirjallisen peruutusilmoituksen (esim. sähköpostin) on oltava perillä viimeistään viikko ennen toiminnan alkamista, tarkista mahdolliset poikkeavat tuotekohtaiset ohjeet. Peruutus on selvä kuitattuamme peruutuksen.

Mikäli leiri-, kurssi- ym. vastaavien tuotteiden kohdalla ennakkoon päätetty vähimmäisosallistujamäärä ei täyty ja toiminta peruuntuu, ilmoitamme tästä Asiakkaan tilauksen yhteydessä antamiin yhteystietoihin. Vähimmäisosallistujamäärä on tuotekohtainen.

Ota yhteyttä

Sähköposti