Ohita valikko
Sählymailat

Nuorisopalveluiden leiri- ja harrastustoiminta

Leiri- ja harrastustoiminnassa lapset ja nuoret saavat kokea ryhmässä hienoja elämyksiä erilaisissa toimintaympäristöissä. Toiminta on ohjattua, kannustavaa, käytännön tekemistä ja kokemista yhdessä.

Leiritoiminta

Nuorisopalvelut järjestää loma-aikoina leirejä 7–15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Harrastustoiminta

Lapsille ja nuorille suunnatun loma-aikaisen toiminnan lisäksi nuorisopalvelut järjestää ympäri vuoden tapahtuvaa harrastustoimintaa. Rokkikoulussa on mahdollista harrastaa pop- ja rockmusiikkia eri muodoissa, skeittihallilla pääsee skeittaamaan uusituilla rampeilla tai voit ilmoittautua mukaan eri kohderyhmille suunnattuihin liikunnallisiin ryhmiin. Nuorisopalvelut järjestää myös ohjattua digipelitoimintaa.

Lisätietoja nuorisopalveluiden harrastustoiminnasta löytyy rokkikoulun, skeittihallin ja Reimarin omilta sivuilta.

Hobbybook

Vaasan kaupungissa on laajasti mahdollisuus harrastaa erilaisia lajeja. Nuorisopalvelut on koonnut alueen erilaisia harrastusmahdollisuuksia Hobbybookiin. Hobbybookista löydät harrastuksia aina kuvataiteesta potkunyrkkeilyn kautta puutarhanhoitoon.

Hobbybookin päivittämisestä vastaa nuorisopalveluiden tieto- ja neuvontapalvelu Reimari. Reimarissa työskentelee harrastuskoordinaattori, joka ohjaa ja neuvoo harrastuksiin liittyvissä asioissa. Voit varata harrastuskoordinaattorille ajan tai tulla ohjaukseen Reimarin aukioloaikoina.

Ota yhteyttä

Sähköposti