Ohita valikko

Isolahden koulu

Isolahden koulu suomenkielinen koulu, jossa on yleisopetusta ja luokkamuotoista erityisopetusta.

Yleisopetus on 1-6-luokilla. Erityisopetuksen luokat (er) ovat luokka-asteilla 1-6. Vaativan erityisen tuen luokat (ver) ovat luokilla 1-9. Koulussa on pitkät perinteet ver-luokista ja muutaman vuoden kokemus er-luokista.

Isolahden koulu on työpaikka noin 330 lapselle ja 80 aikuiselle. Henkilökunnasta yli puolet on koulukäynninohjaajia, jotka ovat tärkeä voimavara oppilaiden tukena.

Koulu on peruskorjattu vaiheittain vuosina 2007-2012. Oppilasmäärät ovat kasvussa ja se aiheuttaa tilatarpeita. Vuonna 2023 tehdään tilatarveselvitystä, jonka tavoitteena on uudisrakennuksen rakentaminen koulun tontille. Akuuttiin nopeasti kasvaneeseen tilatarpeeseen vastataan syksyllä 2023 neljän luokan tilaelementillä.

Koulumme alue on mainio liikunnan kannalta. Meillä on tekonurmikenttä, leikkialueita, koripallokenttä, joka on talvisin luistelukäytössä. Liikuntasalimme on kaupungin suurimpia. Olemme monen muun lailla Liikkuva koulu, jolla on käytössä ns. pitkä välitunti klo 9.30 – 10.

Isolahden koulussa ei ole painotettua opetusta, mutta lukuvuosina 2023-2024 ja 2024-2025 painotamme digitaitojen opiskelua uuden opetussuunnitelman mukaan.

Kaikkina aikoina opetamme arvojemme mukaan toisten kunnioittamista, vastuullisuutta ja yritteliäisyyttä. Järjestyssääntöjemme motto on ”Ole aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja tee oikeita asioita!”

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

  • Koulun henkilökunnan sähköposti etunimi.sukunimi@edu.vaasa.fi
  • Oppilashuollon henkilökunta eli terveydenhoitajat, kuraattorit ja psykologit ovat siirtyneet hyvinvointikuntayhtymän alaisuuteen. Heidän sähköpostinsa ovat muotoa etunimi.sukunimi@ovph.fi