Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Länsimetsän koulu

Länsimetsän koulussa toimii perusopetuksen vuosiluokat 1-6. Koulussamme annetaan suomenkielisen yleisopetuksen lisäksi varhaista täydellistä kielikylpyopetusta ruotsin kielellä. Englannin ja ruotsin lisäksi Länsimetsän koulussa opiskellaan saksaa, jonka voi ottaa valinnaisaineeksi neljännellä luokalla. Lukuvuonna 2019-2020 koulussa on 372 oppilasta ja 19 luokkaa.

Koulumme sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä, mikä näkyy myös opetuksessamme. Lähiliikunta-alueeksi suunniteltu piha tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia liikuntatunneille ja välituntien viettoon. Arvostamme perinteitä, mutta pyrimme olemaan myös tulevaisuuteen suuntautunut moderni ja avoimesti toimiva koulu, jossa informaatioteknologian aktiivinen käyttö on yksi tärkeä osa oppimista.

Koulussa toimii vireä oppilaskunta ja aktiivinen vanhempainyhdistys. Omiin perinteisiimme kuuluu muun muassa vuosittain järjestettävät leikkimieliset tapahtumat, kuten miniolympialaiset, minimaraton ja kertotaulukisat. Lukuharrastuksen edistäminen ja lukutaidon kehittäminen ovat keskeisessä asemassa Länsimetsän koulussa.

Länsimetsän koululla on blogi, jonka kautta pääsee tutustumaan koulun arkeen ja juhlaan.

 

Koulumme toiminta-ajatus:

“Vahva alku elämän koulutielle
osaavassa ja turvallisessa ohjauksessa
omalta pohjalta ponnistaen
yhdessä toisten kanssa
kohti maailman mahdollisuuksia.”

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

  • Opettajainhuone 040 621 3885

  • Aamu- ja iltapäivätoiminta 040 739 7996

  • Vahtimestari 040 569 7792

Henkilökunnan sähköposti