Ohita valikko

Länsimetsän koulu

Länsimetsän koulu on suomenkielinen alakoulu, jossa toimivat perusopetuksen vuosiluokat 1-6.

Koulussamme annetaan suomenkielisen yleisopetuksen lisäksi varhaista täydellistä kielikylpyopetusta ruotsin kielellä. Englannin ja ruotsin lisäksi Länsimetsän koulussa opiskellaan saksaa, jonka voi ottaa valinnaisaineeksi neljännellä luokalla.

Koulumme sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä, mikä näkyy myös opetuksessamme. Lähiliikunta-alueeksi suunniteltu piha tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia liikuntatunneille ja välituntien viettoon. Arvostamme perinteitä, mutta pyrimme olemaan myös tulevaisuuteen suuntautunut moderni ja avoimesti toimiva koulu, jossa informaatioteknologian aktiivinen käyttö on yksi tärkeä osa oppimista.

Koulussa toimii vireä oppilaskunta ja aktiivinen vanhempainyhdistys. Omiin perinteisiimme kuuluu muun muassa vuosittain järjestettävät leikkimieliset tapahtumat, kuten miniolympialaiset, minimaraton ja kertotaulukisat. Lukuharrastuksen edistäminen ja lukutaidon kehittäminen ovat keskeisessä asemassa Länsimetsän koulussa.

Länsimetsän koululla on Instagram-tili, jonka kautta pääsee tutustumaan koulun arkeen ja juhlaan.

Koulumme toiminta-ajatus:

“Vahva alku elämän koulutielle
osaavassa ja turvallisessa ohjauksessa
omalta pohjalta ponnistaen
yhdessä toisten kanssa
kohti maailman mahdollisuuksia.”

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

  • Koulun henkilökunnan sähköposti etunimi.sukunimi@edu.vaasa.fi
  • Oppilashuollon henkilökunta eli terveydenhoitajat, kuraattorit ja psykologit ovat siirtyneet hyvinvointikuntayhtymän alaisuuteen. Heidän sähköpostinsa ovat muotoa etunimi.sukunimi@ovph.fi