Ohita valikko
Tervajoen koulu

Tervajoen koulu

Tervajoen koulu sijaitsee maalaismaisemassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Matkaa Vaasan keskustaan on reilu 30 kilometriä. Koulumme on suomenkielinen 1.-6. luokkien alakoulu, jossa on myös yhdysluokkaopetusta. Samassa kiinteistössä toimii hyvässä yhteistyössä Tervajoen päiväkoti ja esikoulu.

Toiminnassamme painottuu yhteisöllisyys eli yhdessä tekeminen, kokeminen ja oppiminen. Kuvaava on aktiivisen vanhempainyhdistyksemme motto: Koulu on kylän sydän! Oppimismenetelminä korostamme yhteistoiminnallisia työskentelytapoja. Koulun aktiivinen oppilaskuntatoiminta tukee oppilaiden osallisuutta koulun toimintaan.

Vuonna 2016 valmistunut uutta oppimispedagogiikkaa sykkivän koulumme erityisenä painotuksena on tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa ja opetuksessa. Pyrimme olemaan aktiivisesti mukana kehittämässä TVT-taitojen käyttämisestä Vaasan perusopetuksessa.

Lisätietoa ja arjen kuvausta koulumme toiminnasta löytyy blogistamme sekä Instagramista.

Opetusvideoita löytyy Youtube-kanavaltamme.

Kielirikasteinen opetus

Vaasassa kielirikasteista opetusta tarjotaan kolmessa suomenkielisessä alakoulussa: Huutoniemen koulussa, Tervajoen koulussa sekä Onkilahden yhtenäiskoulussa. Oppilaat osallistuvat automaattisesti ruotsin kielen kielisuihkutukseen, joten kielirikasteiselle linjalle ei tarvitse erikseen hakea.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Henkilökunnan sähköposti