Ohita valikko

Huutoniemen, Klemettilän, Melaniemen, Purolan ja Teeriniemen päiväkodit

Alasivut

 • Huvikummun päiväkoti

  Keskuskatu 17, 65320 Vaasa

  Huvikummun päiväkodin toiminta-ajatuksena on myönteisen kasvuympäristön luominen lapselle esteettisyyden ja yhteisöllisyyden lähtökohdista.

 • Klemettilän päiväkoti

  Sepänkyläntie 16, 65100 Vaasa

  päiväkoti

  Klemettilän päiväkoti on pieni ja kodikas päiväkoti Tammikaivon puistoisella ja luonnonläheisellä alueella metsän reunalla.

  Päiväkodissa on pidennetty aukioloaika. Päiväkoti on avoinna arkipäivisin klo 6.00-22.00 lasten hoitoaikojen mukaan. Päiväkotiin voivat hakea perheet, joilla on vanhempien työstä tai opiskelusta johtuva tarve pidennetylle hoitoajalle.

 • Purolan päiväkoti

  Purolan päiväkoti, Tiukutie, Vaasa

  Purolan päiväkodissa toteutetaan pienryhmätoimintaa ja noudatetaan sekä kuntakohtaisia että valtakunnallisia opetussuunnitelmia. Päiväkodin painopistealueita ovat pienryhmät, aikaa kaikille, koko talon musiikkihetket, lähiympäristön tutuksi tuleminen, leikkitaitojen opettelu ja monipuolinen liikunta.

  Purolan päiväkoti
  Tiukutie 1
  65300 Vaasa

 • Taikametsän päiväkoti

  Axel Mörnentie 2, 65320 Vaasa

  Taikametsä on pieni ja kodinomainen päiväkoti, jossa on monipuolista toimintaa. Pidämme tärkeänä sosiaalisten taitojen oppimista, ryhmien välistä yhteistyötä ja pienryhmätoimintaa.

 • Teeriniemen päiväkoti

  Joutsenenkatu 8, 65320 Vaasa

  päiväkoti

  Päiväkodin toiminta-ajatuksena on rohkaista ja innostaa lapsia iloiseen yhdessä toimimiseen ja oppimiseen turvallisessa ja leikkiin kannustavassa kasvuilmapiirissä.

  Lainaus oman talon laulusta: ”Lapsen aika kultaa on, arvokkaampaa muuta ole ei, arjen ihmeet leikkien, saan mä oppia.”

 • Trollbergets daghem

  Axel Mörnentie 1, 65320 Vaasa

  Päiväkotimme sijaitsee rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä Huutoniemellä. Päiväkodissamme on iso piha ja oma ”peikkometsä”, joka kannustaa ja houkuttelee oma-aloitteisiin ja mielikuvituksellisiin leikkeihin sekä mahdollistaa vaihtelevan päivittäisen liikunnan.