Ohita valikko

Musiikin toimijoita

Vaasa Jazz Club 

Vaasa Jazz Club ry on toiminut aktiivisesti Vaasassa neljänkymmenen vuoden ajan. Yhdistys on järjestänyt isoja sekä pieniä konsertteja. Tämän lisäksi se on ollut mukana esimerkiksi tansseissa ja muissa tapahtumissa. Tapahtumissa esiintyjinä on ollut kotimaisia ja ulkomaalaisia esiintyviä taiteilijoita sekä paikallisia lupauksia.

Kpanlogo Yede ry

Kpanlogo Yede ry on Vaasassa sijaitseva monikulttuurinen yhdistys, joka uskoo musiikin olevan kansainvälinen kieli, jolla on mahdollisuus yhdistää ihmisiä. Yhdistyksen tavoitteena on osaltaan edistää monimuotoisuutta ja luoda yhteenkuuluvuutta kaikkien ihmisten välillä. Kpanlogo Yede ry tekee yhteistyötä esimerkiksi kuntien, pakolaiskeskusten, kriisikeskusten ja koulujen kanssa erilaisten aktiviteettien avulla.

Vaasan Kamarimuusikot ry

Vaasan Kamarimuusikot ry on yhdistys, joka pyrkii järjestämään korkeatasoisia kamarimusiikkikonsertteja Vaasan alueella sekä tuomaan muiden suomalaisten ryhmien konserttivierailuja Vaasaan. Vaasan Kamarimuusikot pyrkivät tekemään yhteistyötä myös muiden taiteen alojen, kuten tanssin, kuvataiteen, teatterin ja kirjallisuuden kanssa. Yhdistyksen jäsenet ovat vaasalaisia ammattimuusikoita.

Skafferiet ry

Skafferiet r.y. ylläpitää Ritzin toimintaa. Tämä yhdistys perustettiin vuonna 2008, ja sen tarkoituksena on laajentaa Vaasan kulttuuritoimintaa sekä olla yhteinen tila kulttuurisille projekteille. Skafferiet r.y. haluaa toimia myös näyttämönä vakiintuneelle sekä tuntemattomalle taiteelle. Yhdistykseen kuuluu tukijäseniä, aktiivijäseniä sekä yhdistyksen hallitus.

Wasa sinfonietta

Wasa Sinfonietta on vaasalainen sinfoniaorkesteri, joka aloitti säännöllisen harjoitus- ja konserttitoimintansa vuosien 1982-1983 soitantokaudella. Jäsenistöön kuuluu noin 30 musiikinharrastajaa, joihin lukeutuu opiskelijoita, työikäisiä sekä eläkeläisiä. Orkesteri harjoittelee kerran viikossa ja konsertoi keväisin sekä syksyisin.