Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle
Joukko ihmisiä, joista osa istuu portailla ja osa seisoo. Katsovat kameraan. Kuva Vaasan kaupunginteatterin henkilökunnasta.

Talo täynnä tarinoita

Laadukkuus

Vaasan kaupunginteatteri on taiteellinen teatteri. Tuotamme laadukasta ja moniäänistä teatteritaidetta: musiikkiteatteria lauluilloista oopperaan, draamaa klassikoista nykyteksteihin sekä korkeatasoista lastenteatteria. Viihde on osa monipuolista teatteritarjontaamme.

Vaikuttavuus

Niin taiteen kuin viihteenkin tulee heijastella aikaansa ja sen arvoja. Tarjoamme esityksiä, jotka puhuttelevat, vaikuttavat ja kehittävät katsojien maailmasuhdetta. Teatterimme on tärkeä osa vaasalaista identiteettiä sekä vahva osa suomalaista teatteritaidetta. Vaasan kaupunginteatteri on Vaasan seudun yhteinen taidetalo.

Yhteisöllisyys

Me, Vaasan kaupunginteatterilaiset, teemme työtämme rakkaudesta teatteriin, yhdessä. Vaasan kaupunginteatteri toimii tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti. Dialogisuus on työmme keskiössä. Teatteri tukee henkilökuntansa kehitystä.

Ekologisuus

Teatterimme sitoutuu osaksi ympäristöään. Pyrimme kehittämään tuotantomalleja, jotka edistävät ekologisuutta ja kestäviä arvoja mm. kehittämällä yhteistyömalleja sekä omia tuotantorakenteita.