Ohita valikko

Tropiclandia – Tervetuloa Paratiisisaarelle!

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta paratiisisaari? Ainakin valo, lämpö, rento yhdessäolo, tropiikki ja vesileikit. Trooppiseen tunnelmaan on helppo sukeltaa myös Vaasassa. Vesipuisto & Kylpylä Tropiclandia sijaitsee Paratiisisaarella, aivan Vaasan keskustan tuntumassa. Sinne on helppo saapua niin autolla, pyörällä kuin kävellenkin.

Trooppinen, yli 30 asteen lämpö hellii kävijöitä ympäri vuoden ja kesällä aikaa voi viettää myös ulkovesipuistossa.

Liukumäissä ja altaissa on lämmitetty vesi ja aurinkoterassilta avautuvat huikeat merimaisemat.

Tropiclandiassa vierähtää helposti koko päivä, joten välillä on hyvä pysähtyä tauolle tankkaamaan energiaa. Kylpylän allasbaarista tarjoillaan raikkaita juomia ja maukkaita herkkuja. Ravintolasta löytyy ruokaa isompaankin nälkään. Kesän lämpiminä päivinä ainakin aikuisten suosikkipaikka on aurinkoterassi. Lapset sen sijaan valitsevat mieluummin vielä sen yhden laskun Freefallista tai Surfing Hillistä.

Mikä on parasta Tropiclandiassa?

Vaasalainen Lahdenperän perhe vierailee lähes viikottain Tropiclandiassa

Vaasalainen Lahdenperän perhe vierailee lähes viikottain Tropiclandiassa, joten heitä voi hyvällä syyllä kutsua Tropiclandian asiantuntijoiksi. Katja Lahdenperän mielestä Tropiclandiassa on helppo viettää aikaa eriikäisten lasten kanssa. ”Tästä on muodostunut meidän perheen yhteinen ajanviettotapa, jota lapset odottavat aina innolla”, hän kertoo.

Isommat lapset, Veeti ja Atte, polskivat syvässä päädyssä tai tyydyttävät seikkailunnälkäänsä aaltokoneen nostattamissa pyörteissä. Pikkuveli Eetu viihtyy mieluummin matalassa altaassa, mutta haaveilee jo jännittävistä vesiliukumäistä. Välillä koko perhe rentoutuu porealtaissa tai nauttii saunomisesta. Ensikertalaisia Katja suosittelee tutustumaan rauhassa vesipuiston tarjontaan ja kokeilemaan esimerkiksi virkistäytymistä kylmävesialtaassa tai mittelemään voimiaan vastavirtajoessa.

Top Camping – Makeita unia meren äärellä

Top Camping Vaasa on erinomainen majoitusvaihtoehto merellistä ympäristöä ja keskeistä sijaintia arvostaville vieraille. Leirintäalueella voi majoittua mökissä, ja paikkoja löytyy niin asuntovaunuille, autoille kuin teltoillekin. Kesällä liikennöivän Lilliputtijunan reitti kulkee keskustasta Tropiclandiaan ja Top Camping -leirintäalueelle saakka, joten kaikki palvelut ovat helposti saavutettavissa.

Julkaistu 14.2.2020

Katso lisää

 • Kylpylä ja vesipuisto Tropiclandia

  Kylpylä ja Vesipuisto Tropiclandia on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys. Kylpylässä hurjia vesiliukumäkiä, aaltoja, vesiverho, porealtaita, eksoottisia saunoja ja aina ihanan lämmintä. Vesipuistoalue, jossa on hurjia vesiliukumäkiä, kaksi lastenallasta, poreallas ja auringonottoalueet terasseineen.

  +358 20 796 1300

  info.tropiclandia@puuhagroup.com

  https://www.tropiclandia.fi/

  Facebook

 • Top Camping Vaasa

  Niemeläntie 34, 65170 Vaasa

  Tervetuloa viettämään merellistä ja iloista leirintälomaa Vaskiluodon saarelle vain 2 km Vaasan keskustasta! Top Camping Vaasa on kaunis puistomainen leirintäalue merenrannalla. Aluetta on jälleen uudistettu ja leirintäpalveluja kehitetty erityisesti lapsiperheet huomioiden.

  Leirintäalueella on 31 neljän hengen leirintämökkiä. Kaikissa mökeissä on 4 sänkyä, aurinkoterassi, lämmitys, sähkö, jääkaappi ja mikroaaltouuni ja ruokailuvälineet. Mökkien lähellä on lisäksi vesipisteet, hyvät wc:t ja grillikatos. Majoittujien vapaassa käytössä ovat lisäksi keittiömme ulkogrilleineen, suihkut ja wc:t. Mahdollisuus ottaa lemmikit mukaan, mökkeihin nro. 27-31. Mökit 8-14 yhdellä parivuoteella ja kerrosängyllä.

  Matkailetko asuntovaunulla tai -autolla? Meillä on valittavanasi vihreän kaunis nurmipohja tai käytännöllinen hiekkapohja asuntovaunullesi. Sähköpaikkoja on runsaasti ja koko ajan tehdään lisää!

  Telttailu. Onko mukavampaa elämystä, kuin herätä lämpöisenä kesäaamuna linnunlauluun teltassa vihreällä nurmella luonnonkauniilla leirintäalueella? Leirintäalueellamme on tilaa telttailla. Vihreälle nurmellemme mahtuu useita satoja telttoja, eikä palveluissakaan ole valittamista. Keittiörakennuksessa suorastaan ilo tehdä ruokaa ja muutkin palvelut on mukavan lähellä.

  +358 (0)20 796 1255

  info.topcampingvaasa@puuhagroup.com

  https://www.tropiclandia.fi/topcamping/

  Facebook

Tarinoita Vaasan seudulta