Ohita valikko

Vaasassa on helppo olla onnellinen!

Tule mukaan tekemään hyviä tekoja

Muiden ilostuttaminen, auttaminen tai ympäristöstä huolen pitäminen lisää kaikkien onnellisuutta. Ja siinähän me vaasalaiset olemme hyviä – onhan meidän tavoitteenamme olla maailman onnellisin kaupunki.  

Tutustu hyviin tekoihin ja kirjaa tekemäsi hyvä teko, jotta se näkyy laskurissa. Jaa se myös somessa käyttämällä #HyväTekoVaasa

Vaasalaisia onnellisuustarinoita – kansainvälisiä kokemuksia

Karla Miranda

Minulle Vaasassa yhdistyy maagisella tavalla kaikkien ulottuvissa oleva luonto ja ihanat, aina avuliaat ihmiset.

Lue Karlan tarina täältä

Rony Francis

Milloin muutat Vaasaan? Tämän kysymyksen suomalainen esihenkilöni esitti minulle ollessani työmatkalla Vaasassa vuonna 2011. En voinut kuvitella, miten tämä yksinkertainen lausahdus tulisi muutaman vuoden kuluttua mullistamaan elämäni täysin.

Lue Ronyn tarina täältä

Sasini Gunasekera

Tähtäimessäni on nyt oman alani harjoittelupaikka, jonka pohjalle voin rakentaa ammatillista uraani Suomessa. Nautin myös ulkoilmaelämästä ja odotan innolla näkeväni lunta ensimmäisen kerran elämässäni.

Lue Sasinin tarina täältä

Fernanda Arriaga

Oltuani 2020 Vaasassa yhden lukukauden vaihto-oppilaana tiesin, että Vaasa on minun kaupunkini ja että minun on pakko palata. Kaksi vuotta myöhemmin, olen palannut tänne jatkamaan opintojani ja elämään kaupungissa, joka on hurmannut minut täysin.

Lue Fernandan tarina täältä

Chamara Dissanayake

On täysin normaalia kokea kulttuurishokki, kun muuttaa uuteen maahan, etenkin jos se sijaitsee toisella mantereella. Tätä en kuitenkaan itse kokenut saapuessani vaimoni kanssa neljä kuukautta sitten Vaasaan.

Lue Chamaran tarina täältä

Liya Antony

Saavuin aviomieheni kanssa kaukaa Etelä-Intiasta Vaasaan vuonna 2019. Mieheni suomalaisten kollegoiden tuella, pystyimme hiljalleen asettautumaan tänne ja nyt voin sanoa, että koen olevani yksi Vaasan onnellisista asukkaista.

Lue Liyan tarina täältä