Ohita valikko

Onnellisuus ei ole täydellisyyttä

Haluamme nyt kertoa ihan käsi sydämellä, että onnellisuus ei ole sama asia kuin onnistuminen. Meillä ei edes täällä Strömsön syleilyssä mene aina kuin Strömsössä. Epäonnistumiset kuuluvat aitoon ja inhimilliseen vaasalaiseen elämään.

Mokaile itsesi Vaasaan

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Jaa oma mokasi ja voit voittaa viikonloppumatkan Vaasaan
sekä yksityisesittelyn Strömsön kulisseissa.

Oletko sinä se tyyppi, jolle aina sattuu ja tapahtuu? Onko tullut lähetettyä rakkausviesti vahingossa vaimon sijasta anopille, tai oletko löytänyt kotiavaimet pakastimesta? Tuliko lähdettyä ruokakauppaan aamutossuissa? Kilpailuaika 30.5.-17.6.2022.

Mokakilpailu

Osallistujien kesken arvotaan viikonloppumatka Vaasaan, jolloin pääset tutustumaan Strömsö-ohjelman kulisseihin ohjelman juontajien Nicke Aldénin ja Matias Jungarin johdolla. Palkintoon sisältyy juna- tai bussimatkat, majoitus kahdelle kahdeksi yöksi sekä ravintolalahjakortti Hejm:in.  

Meidän mielestämme onnellisimmatkaan ihmiset eivät ole täydellisiä, täydellisyys on jopa hieman tylsää. Olemme upeita omine virheinemme, joten jaetaan yhdessä omat kauneusvirheemme. 

Kilpailun säännöt

11.6. Strömsö avasi huvilan ovet

Strömsön juhlisti 20-vuotista tv-historiaa lauantaina 11.6. Livekooste avoimista ovista löytyy Areenasta.

Yle Pointti -kaupunkifestivaali 10.-11.6.

Pointti-kaupunkifestivaali oli Ylen ja Vaasan yhdessä järjestämä ja maksuton tapahtuma.

Voit edelleen nautiskella tunnelmasta Puoli seitsemän ja Yle Olohuoneen tallenteissa.

Puoli seitsemän pinkille sohvalle istahti ex-keihäskuningatar Mikaela Ingberg, maailman onnellisin ihminen Sebastian Da Costa, Miss Suomi Essi Unkuri ja Strömsön väkeä.

Siitäkin huolimatta… Vaasasta maailman onnellisin kaupunki

Vaasa tavoittelee olevansa kaupunki, jossa asuvat maailman onnellisimmat ihmiset. Onnellisuuteen mahtuu myös epäonnea. Koemme, että Vaasassa teemme työtä sen eteen, että kommelluksista huolimatta Vaasassa on helppo olla onnellinen.  

Tutustu kuinka muuten teemme Vaasasta maailman onnellisinta kaupunkia