Ohita valikko

Arvontojen säännöt ja tietosuoja

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Vaasan kaupunki, Viestintä ja yhteiskuntasuhteet, PL 3 (Vaasanpuistikko 10) 65101 Vaasa

Kilpailuaika

Kilpailuaika on kilpailun yhteydessä ilmoitettu aika.

Palkinto

Vastanneiden kesken arvomme pieniä Vaasa-aiheisia palkintoja. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoja ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle.

Arvonta

Palkinnot arvotaan kaikkien määräaikaan mennessä kyselyn kautta yhteystietonsa jättäneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinnon luovuttamisesta sovitaan voittajan kanssa. Mikäli voittajan jättämien yhteystietojen perusteella ei saada voittajaan yhteyttä kahden (2) viikon kuluessa, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen.

Yhteystietojen käyttäminen

Arvontaan osallistuvilta pyydetään yhteystiedot, jotta voittajiin voidaan olla yhteydessä. Yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, ja ne hävitetään palkinnon luovuttamisen jälkeen.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Vaasan kaupunki / Viestintä ja yhteiskuntasuhteet rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Muuta 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Mikäli palkinnon voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista todetuista väärinkäytöksistä.