Ohita valikko

Vaasassa kaikki tunteet saavat näkyä

Vaasa on maailman onnellisin paikka,
koska täällä kaikki tunteet saavat näkyä - myös töissä. Onnea on, että saa olla töissäkin aidosti oma itsensä niin hyvinä kuin vähän haastavampinakin hetkinä.
Katso Vaasan seudun parhaat työpaikat.

Jos sinullakin tunteet muuttuvat työpäivän aikana, sopisit varmasti tänne Vaasaan. Lue yritysten työntekijöiden tarinat ja löydä itsellesi uusi ura! Alla näkyy vain osa tarinoista, käy lukemassa kaikki tarinat täältä.

Tunteita pitää näyttää

”Kiire ja stressi näkyy tiimissä lähinnä pettymyksenä ja turhautumisena. Kaikki ilmaisevat tunteita eri tavalla, ja hyvä niin. Pyrin itse olemaan esimerkki siinä, että tunteita kuuluu ja pitääkin näyttää. Kun kaikki saavat olla omia itsejään ryhmädynamiikka toimii ja työssä säilyy rentous.”
– Joni Wilhelmsson, SHEQ Lead, DHL Supply Chain

Tutustu DHL Supply Chainsin uramahdollisuuksiin

Kids showed a level of consideration and kindness I had not expected

By showing my emotions, also the less positive ones, I hope that I can help the students feel more confident in showing their true selves. Mathematics is important, but in certain situations it is even more significant to cultivate compassion.
– Jenna Wilhelmsson, class teacher, English and bilingual line, the City of Vaasa

Tutustu Vaasan kaupungin uramahdollisuuksiin

Olen äänekkäin ja pirskahtelevin jäsen tiimissäni

”Kenenkään ei tarvitse arvailla onko minulla hyvä vai huono päivä, vaan kaikki tunteeni näkyvät kauas. Uskon, että erilaisten persoonien tuoma mauste on työpaikalle suuri vahvuus. Jos ihmistä lähtee pakottamaan johonkin muottiin, tappaa motivaatiota ja se vaikuttaa negatiivisesti työympäristöön.”
– Jyri-Ville Pouttu, People Leader, Danfoss

Tutustu Danfossin uramahdollisuuksiin

Hankalien asioiden esiin nostamista ei tarvitse pelätä

”Välillä voi tulla vastaan työkulttuurieroja, jotka synnyttävät erimielisyyksiä ja pahaa mieltä. Silloin ei naurata. Onneksi tiimissäni on lämmin ilmapiiri, hankalienkaan asioiden esiin nostamista tarvitse pelätä. Olen kertonut vaikeista kokemuksistani avoimesti ja saanut pelkkää ymmärrystä ja kannustusta.”
– Mira Kivikangas, Environment Specialist, ABB

Tutustu ABBn uramahdollisuuksiin

Vi har ”let´s do this” -attityd

"Jag är överraskad över drivet i teamet – med kollegor som har samma ‘let’s do this’ attityd känner jag att jag verkligen hamnat på rätt ställe. Då alla har samma mål lyckas vi genomföra saker som kan se väldigt utmanande ut. Sådana situationer ger mig energiboost, och jag delar gärna av den känslan åt mina kollegor."
– Jonathan Malm, Sales manager, VEO

Tutustu VEOn uramahdollisuuksiin

Kun ärsyttää, ärsyttää kunnolla

”Tunnen todella voimakkaasti niin ilot kuin surut - ja kaiken siltä väliltä. Suurimman osan ajasta olen iloisella ja puheliaalla tuulella, mutta sitten kun ärsyttää, niin ärsyttää kunnolla. Näissä tilanteissa tarvitsen enemmän omaa tilaa. Onneksi mun kollegat ymmärtävät tämän ja osaavat myös sitä antaa.”
– Ninnu Harsunen, muuntaja-asentaja, Hitachi Energy

Tutustu Hitachi Energyn uramahdollisuuksiin

Päivän päätteeksi puretaan päivän tapahtumat

”Töissä saan kokea tunteita ihan laidasta laitaan. Kovassa kiireessä tekee melkein mieli repiä hiukset päästä. Sitten taas elämän ihme ilahduttaa aivan erityisellä tavalla. Meillä on tapana pitää työvuoron päätteeksi hetki, jolloin puramme päivän tapahtumia. Sitten voi lähteä rauhallisin mielin kotiin.”
Nina Haapaoja, kätilö, Pohjanmaan hyvinvointialue

Tutustu Pohjanmaan hyvinvointialueen uramahdollisuuksiin

Vaasassa kaikki tunteet saavat näkyä - totea vaikka itse!

Meillä ihmisten erilaisuus ja työelämän monimuotoisuus on arkipäivää. Ehkä siksi sallimme työpaikoillakin tunteiden kirjon näkyvän. Täällä saa olla juuri sellainen kuin on.

Käy lukemassa kaikki tarinat ja antaudu sinäkin tunteiden valtaan.

Kaikki tarinat löydät täältä