Ohita valikko

Onnelliset työurat odottavat tekijöitään Vaasassa

Suomi on maailman onnellisin maa. Vaasan seutu haluaa olla maailman onnellisin paikka. Se tarkoittaa myös sitä, että meillä on onnellisia työpaikkoja, jotka vain odottavat tekijöitään.

Vaasan seutu tarjoaa merkityksellisiä työtehtäviä monen alan osaajille. Meillä riittää tekemistä, olitpa miltä alalta hyvänsä. Jos sinua kiinnostaa kansainvälinen ura esimerkiksi energiateknologian alalla, olet terveydenhoitoalan ammattilainen tai vaikkapa opettaja, olet tullut ihan oikeaan osoitteeseen.

Sukella vaasanseutulaiseen työelämään ja tutustu alta löytyvien työnantajien uramahdollisuuksiin. Koko seudulta löytyy satoja avoimia työpaikkoja. Löydä oma onnellinen urapolkusi.

VEO

VEO toimittaa automaatio- ja sähköistysratkaisuja energian tuotantoon, siirtoon, jakeluun ja käyttöön maailmanlaajuisesti. Yhtiön pääkonttori ja tehdas ovat Vaasassa. VEOlla on toimipisteet myös Ruotsissa, Norjassa ja Isossa-Britanniassa. Konsernin palveluksessa on 485 henkilöä ja liikevaihto v. 2020 oli 121 milj. €, josta viennin osuus on 70 %.

Siirry VEOn rekrytointisivuille

Hitachi Energy

Me Hitachi Energyllä ratkaisemme aikamme suurimpia maailmanlaajuisia haasteita ja rakennamme kestävämpää energiatulevaisuutta nykyisille ja tuleville sukupolville. Projekti-insinöörit, suunnittelijat, myynnin ja tuotannon ammattilaiset ja koko henkilöstömme luottavat monimuotoisuuteen ja yhdessä tekemisen voimaan. Näin syntyvät suuret innovaatiot.

Siirry Hitachi Energyn rekrytointisivuille

Wapice

Wapice on täyden palvelun ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut ovat teollisuus­yritysten käytössä ympäri maailmaa. Teknologiaosaamisemme laajuus on ainutlaatuista. Rekrytoimme sekä kokeneita teknologia-ammattilaisia että nuoria lahjakkuuksia, joiden haaveissa on kehittyä maailmanluokan ammattilaisiksi ohjelmistotekniikan alalla.

Siirry Wapicen rekrytointisivuille

Vaasan keskussairaala

Tervetuloa töihin Vaasan keskussairaalaan! Olemme laajan päivystyksen sairaala, jossa työskentelet osana 2000 ammattilaisen positiivista, monikielistä ja osaavaa työyhteisöä. Vuodesta 2022 lähtien tarjoamme yhä monipuolisempia uramahdollisuuksia uudessa organisaatiossa. Vuoden vaihtuessa, tervetuloa töihin Pohjanmaan hyvinvointialueelle!

Siirry Vaasan keskussairaalan rekrytointisivuille

Mirka

Mirka Oy on kansainvälinen yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ja innovatiivisia ratkaisuja pintakäsittelyyn ja hiontaan. Tuotteistamme 97% menee vientiin ja niitä myydään yli sadassa maassa. Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia ja tarvitsemme mm. uusia tuotekehitysinsinöörejä, järjestelmäasiantuntijoita sekä projektijohtoa.

Siirry Mirkan rekrytointisivuille

Wärtsilä

Wärtsilä on kansainvälisesti johtava älykkään teknologian ja kokonaisratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Me Wärtsiläläiset olemme sitoutuneet kestävän yhteiskunnan kehittämiseen älykkään teknologian avulla. Yhteisen päämäärän ohella tarjoamme sinulle vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Siirry Wärtsilän rekrytointisivuille

Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki tarjoaa alueen suurimpana työnantajana runsaasti eri alojen työtehtäviä huipputiimeissä! Haemme osaajia varhaiskasvatus- ja opetustyöhön, kirjastoihin ja hallintoon aina asiantuntijoista insinööritehtäviin. Täällä on tekemisen meininki – yhdessä me saamme Vaasasta entistäkin onnellisemman paikan asua ja elää!

Siirry Vaasan kaupungin rekrytointisivuille

Vaasan seudun kunnat

Vaasan seudun kunnista löytyy mitä monipuolisimpia uravaihtoehtoja. Tälläkin hetkellä on kymmeniä avoimia työpaikkoja. Korsnäs, Laihia, Maalahti, Mustasaari, Isokyrö ja Vöyri haluavat toivottaa sinut tervetulleeksi. Tutustu Vaasan seudun kuntiin sivun ylälaidassa olevasta Tietoa Vaasasta ja seudusta –linkistä.

Siirry Vaasan seudun kuntien avoimiin työpaikkoihin

Satoja avoimia työpaikkoja

Vaasan seudulla on mistä valita! Meillä on mitä moninaisimpia uravaihtoehtoja kaikille. Meillä on kansainvälinen ilmapiiri, puhutaanhan täällä yli 100 kieltä. Merellinen työ- ja asuinympäristö antavat onnellisen elämän avaimet. Unelmiesi työpaikka voi olla parin klikkkauksen päässä, joten älä jätä mahdollisuutta käyttämättä.

Katso Vaasan seudun avoimet työpaikat

Onnellisia tarinoita 

SydänMeitä on monia. Nimittäin Vaasan seudulle työn perässä muuttaneita ja paikkaan rakastuneita.
Lue alta seitsemän vaasanseutulaisen, osa alun perin muualta tulleen, asukkaan kertomuksen siitä,
millainen tämä onnellisuuden tyyssija heidän mielestään on.

  • Istanbulilainen insinööri löysi unelmaduuninsa yllättävästä kaupungista: ”Nyt tunnen jo olevani vaasalainen.”

  • ”Oman kokemukseni mukaan Vaasassa on aina ollut hyvät työllisyysnäkymät. Täällä ei tarvitse jännittää, löytyykö hommia.”

  • Hannan ei tarvitse potea meri-ikävää. Matka rantaan ei ole koskaan liian pitkä. ”En näe syytä asua missään muualla.”

  • "Ei koulu voi olla mikään tylsä, iloton laitos, vaan sen pitää olla sellainen paikka, jonne kaikilla on kiva tulla aamulla. Keihästä heittämään eivät oppilaat minua vielä uskalla haastaa."

  • Napolilainen juristi löysi piilotetun jalokiven pohjoisen meren rannalta: ”Rakastuin ja päätin jäädä.”

  • Vaasa on merkityksellisten yritysten paikka. Tunnelma on parhaimmillaan kuin missä tahansa eurooppalaisessa kävelykatukaupungissa.

  • "Ongelmanratkaisujohtaja" kulkee päivittäin omalla sähköpotkulaudallaan tai pyörällään Vaasan keskussairaalan kyljessä olevaan hallintorakennukseen. Työmatkaan kuluu vain kuusi minuuttia.

Täältä pääset suoraan yritysten rekrytointisivuille

Vaasassa on helppo olla onnellinen

Mies kävelee

Onnellista asumista

Vaatimattomia kaupunkeja on Suomi täynnä, mutta Vaasa ei ole yksi niistä.

Asu ja elä
Museossa

Onnellisuutta tuottavaa kulttuuria

Kymmeniä kulttuurikokemuksia kilometrin säteellä torilta.

Kulttuuria Vaasassa

Ainutlaatuinen luonto onnellisuuden lähteenä

Ainutlaatuinen Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luonnonperintökohde kansainvälisellä Unescon maailmanperintölistalla.

Merenkurkun saaristo