Förbigå menyn
Visit Vasa Visit Vasa

Sommarsemester i Vasaregionen

Försäkra dig om en bekymmersfri sommarsemester 2024 – sommarens resmål finns i Vasaregionen

Lockas du i sommar av en strandsemester, en bekymmersfri paketresa eller en sportig semester fylld av aktiviteter? Vasaregionen är Finlands bästa motsvarighet åtminstone till Rivieran, Berlin, Wien – ja egentligen även till alla andra semesterorter som vi kan komma på.

Vi samlade ihop färdiga semestertips, så du behöver bara välja det du tycker bäst om och packa väskorna. Unna dig en avslappnande helg eller en efterlängtad semestervecka i Vasaregionen!

Behändig paketresa för familjer

Att planera semesterresa för en milt sagt krävande målgrupp är ett otacksamt arbete. Som tur är finns här en lösning på endast ett klicks avstånd.

Klicka fram lösningen

Strandsemester som på rivieran

Glöm vardagens stress och lägg dig ner på den solvarma sandstranden. Förutom beachliv erbjuder vi precis lagom med action och drinkar i solnedgången.

Till beachen!

Centraleuropeisk stadssemester på behändigt avstånd

Wien är inte långt borta men till oss är det ändå kortare väg. Ta en promenad och njut av stadens internationella stämning, gröna parkområden och historiska kvarter.

Ta sikte på Wi... - Wasa alltså

Äventyr i vilda västern väntar

Vasaregionens vilda och otämjda sida visar sig när man lämnar staden bakom sig. Här är ingen företagsidé för speciell för att förverkligas och detta märks i det exotiska utbudet av upplevelser.

Hoppa på plåthästen - och rid mot solnedgången

Res till och i Vasaregionen

Vasa har utmärkta trafikförbindelser och det är lätt att ta sig till oss oberoende varifrån du kommer.

Läs mer

Vasaregionen - många besöksmål på en gång

I Vasaregionen förenas de bästa bitarna av kustens och Österbottens vida slätter, samt deras berättelser och specialiteter.

Läs mer om regionen

Tipslistor

På den här sidan har vi samlat de bästa tipslistorna, som du säkert har glädje av då du söker resmål och drömmer om nya upplevelser.

Läs mer

Vi rekommenderar

Original Sokos Hotel Royal

Hotellet som total förnyats är som en liten stad i staden, en dynamisk mötesplats för både lokalbefolkningen och resenärer.

Boka rum

Scandic Vaasa

Det är lätt att känna sig hemma och njuta av det avslappnade stadslivet på det här hotellet som ligger nära Vasas gågata.

Boka rum

Original Sokos Hotel Vaakuna

Ett högklassigt och personligt hotell i hjärtat av staden. Läget i köpcentret vid torget erbjuder dig utmärkta shoppingmöjligheter.

Boka rum

Bekymmersfri parkering i Torgparkeringen

Med endast en parkering har du tillgång till alla centrums tjänster. Över 800 bilplatser garanterar dig en bekväm parkering oberoende väder.

Läs mer

Se regionen från cykelsadeln

Är du redo att ge dig ut på ett äventyr på två hjul i den soliga havsstaden Vasa och dess fantastiska omgivningar?

Läs mer

Naturstigar och vandringsleder

Naturstigar vid havet, vandringleder som tar dig över spångar genom vacker myrnatur i ett naturskyddsområde eller en konststig i stadsmiljö?

Starta vandringen här

Läs även

Undersidor