Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle

Ensi-ilta 5.9.2024

Julia-näyttämö

Liput 13–18 € (sis. aulapalvelumaksun)

Huvioikeus

Nyt tarvitaan kipeästi lasten apua ja tietämystä!

Vaasan kaupunginteatterissa on nimittäin tapahtunut eriskummallinen henkilöllisyysrikos – on paljastunut, että lapsirooleja esittävätkin aikuiset näyttelijät, jotka ovat aivan liian vanhoja ja tylsiä ymmärtämään lasten elämää!

Täten Huvioikeuden presidentti kutsuu kaikki Vaasan Huvioikeuden pääkäsittelyyn kaupunginteatterin Julia-saliin. Nyt on tehtävä strategisia liikkeitä, jotta hassuttelun hieno taito ei pääsisi unohtumaan. Luvassa on jännittävä spektaakkeli, jossa selviää muun muassa kenelle kuuluu leikkilupa, ja mitä ihmettä tarkoittaa Byro Gratia. Jos Huvioikeuden pääkäsittely on sinulle uusi juttu, ei se haittaa!  Tilanne on meille kaikille uusi.

Tämä esitys on jokaiselle, joka tunnistaa arjessaan tarpeen riemulle, rakkaudelle ja perusteelliselle pelleilylle. Huvioikeus on oodi ilolle, yhteydelle ja sukupolvien yhteistyölle haastavina aikoina.

Esityksen tiedot

Huvioikeus

Ensi-ilta: 5.9.2024
Kesto: ilmoitetaan myöhemmin
Näyttämö: Julia
Ikäsuositus:ilmoitetaan myöhemmin

Tuoksuttomat näytökset

Tiesitkö, että tuoksuherkkyydestä kärsiville ihmisille vahvat tuoksut ja hajusteet aiheuttavat päänsärkyä tai muita oireita? Järjestämme Vaasan kaupunginteatterissa myös tuoksuttomia näytöksiä, joihin pyydämme yleisöä saapumaan ilman hajusteita, jotta myös tuoksuherkkyydestä kärsivät voisivat nauttia teatterista.

Liput

Huvioikeus

Peruslippu: 18  €
Eläkeläiset: 16  €
Lapset ja opiskelijat: 13 €

Perhelippu: 60 € / 4 hlö

Tekijät

Huvioikeus

Ohjaus: Eeva Rajakangas (vier.)
Skenografi: Toini Nissinen (vier.)
Äänisuunnittelu: Marko Rokala
Valosuunnittelu: Teemu Vähänen
Maskeerausuunnittelu: Maija Hauta-aho

Näyttämöllä Maija Rantala (vier.), Anna Lemmetti-Vieri ja Ville Härkönen.