Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle
Herra Hakkaraisen satutuokiot.

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Vaasan kaupunginteatteri

Herra Hakkaraisen satutuokiot hurmaavat

Julkaistu: 31.8.2023

Päivitetty: 1.9.2023

Vaasan kaupunginteatterin syyskauden avaavat Herra Hakkaraisen satutuokiot. Esitys on kiertävä ja tilattavissa päiväkoteihin ja kouluihin, mutta satutuokioita päästään kuulemaan myös teatterin pienellä näyttämöllä.

Tassulan kaupungissa tapahtuu kummia, mutta onneksi on olemassa maamme paras unissakävelijä, joka ratkoo pulman kuin pulman. Satutuokiossaan sympaattinen Herra Hakkarainen lukee hauskan ja värikkään kertomuksen öisistä seikkailuistaan.

Lastenkirjailija Mauri Kunnaksen rakastettuna hahmona, Herra Hakkaraisena, nähdään teatterin konkarinäyttelijä Jorma Tommila. Teoksen on ohjannut teatterinjohtaja Seppo Välinen. Äänisuunnittelusta vastaa Marko Rokala ja valosuunnittelun teatterin Julia-näyttämölle on toteuttanut Kimmo Häyhä. Tarpeisto on teatterin tarpeistomestari Jaana Ala-Lähdesmäen käsialaa.

Herra Hakkarainen on lastenkirjailija Mauri Kunnaksen tunnetuimpia hahmoja. Kunnaksen tekemiin lastenkirjoihin on jo vuodesta 1984 lähtien yleensä piilotettu Herra Hakkarainen kävelemässä unissaan kaikenlaisissa huvittavissa paikoissa.

Esitys on kestoltaan noin 35 minuuttia ja sitä suositellaan yli 3-vuotiaille. Satutuokiot ilahduttavat Julia-näyttämöllä la 2.9. klo 11 &13, ti 5.9. klo 12 & 18 ja la 7.10. klo 13.

Liput Julia-näyttämön tuokioihin voi varata joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia teatterin lippukassaan 06 325 3961 vkt@vaasa.fi tai myyntipalveluun.