Tietoa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta

Takaisin etusivulle Etusivulle
Sugar - Piukat paikat | Vaasan kaupunginteatteri

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Vaasan kaupunginteatteri

Kaikukortti ja kirjaston kausikortti avaavat ovet teatterin maailmaan

Vaasan kaupunginteatteri haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia teatterista. Tammikuusta lähtien kaupunginteatterissa käyvät maksuvälineenä Kaikukortti sekä Vaasan kaupunginkirjastosta lainattava kausikortti.

Marraskuussa lanseeratun Vaasan kaupunginkirjaston kausikortin avulla voi tutustua uusiin elämyksiin veloituksetta. Kirjaston kausikorttitoiminnassa ovat tällä hetkellä kaupunginteatterin lisäksi mukana mm. Vaasan Sport ja Vaasan kaupunginorkesteri. Kaikukortin tavoitteena on puolestaan parantaa taloudellisesti haastavassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään.

Teatterielämys kirjaston kausikortilla

Vaasan kaupunginteatteri toivottaa kaupunkilaiset tervetulleeksi tutustumaan teatteriin kirjastosta lainattavilla maksuttomilla kausikorteilla. Vaasan kaupunginteatterin kausikortit ovat lainattavissa Vaasan kaupunginkirjastosta. Teatteri luovuttaa kaupunkilaisten käyttöön kaksi kausikorttia. Kausikortti oikeuttaa kahteen teatterin lippukassalta lunastettavaan pääsylippuun kaupunginteatterin esityksiin, poislukien ensi-illat, vierailuesitykset ja konsertit. Kausikortilla on viikon laina-aika, jonka jälkeen se palautetaan pääkirjastoon. Korttia ei voi varata etukäteen, eikä laina-aikaa uusia.

Kaikukortilla kulttuuria kaikille

Teatteri on mukana Vaasan kaupungin Kaikukortti-kokeilussa, jonka tavoitteena on parantaa haastavassa rahatilanteessa olevien mahdollisuutta osallistua kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Yhdeksän Vaasan alueen sosiaali- ja terveysalan toimijaa jakaa Kaikukorttia kaikille vähintään 16-vuotiaille vähävaraisille asiakkailleen, ja kortti oikeuttaa pääsylippuun kaikkiin kaupunginteatterin omien tuotantojen näytöksiin sekä maksuttomaan narikkapalveluun. Kaikukortilla voi hankkia maksuttoman pääsylipun myös alle 16-vuotiaalle lapselle tai lapsenlapselle, joka osallistuu samaan näytökseen. Vaasan kaupunginteatteri haluaa Kaikukortti-kokeilun myötä mahdollistaa teatterissa käymisen kaikille.

Julkaistu: 28.01.2020