Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle
Kuvassa kolme henkilöä seisovat teatterin aulatiloissa.

Artikkelin kategoriat: Arkisto Vaasan kaupunginteatteri

Mama’s Kitchen and Bar Oy teatteriravintola Kulman uusi ravintolatoimija

Julkaistu: 12.5.2023

Päivitetty: 12.6.2023

Vaasan kaupunginteatterin teatteriravintola Kulman uutena toimijana aloittaa syksyllä Mama’s Kitchen and Bar Oy. Ravintola tulee palvelemaan asiakkaita niin väliajalla kuin lounaallakin.

Teatteriravintola Kulman uudeksi ravintoloitsijaksi on valittu paikallinen ravintolayrittäjä Mama’s Kitchen and Bar Oy. Uusi ravintoloitsija aloittaa toimintansa syyskuussa 2023, juuri remontoiduissa ja uudistetuissa tiloissa.

”Innolla olemme tulossa osaksi teatterin perhettä ja palvelemaan asiakkaita niin väliajalla kuin lounaallakin”, iloitsevat Mama’s Kitchen and Bar Oy:n yrittäjät Pete ja Hanna Kangasoja.

Hankintailmoitus avattiin julkisten hankintojen palvelu Hilmassa maaliskuussa 2023. Mama´s Kitchen valikoitui uudeksi ravintolatoimijaksi määrättyyn aikaan jätettyjen tarjousten perusteella.

”Lämmin kiitos Compass Groupille menneistä vuosista. Nyt puhaltavat uudet tuulet teatteriravintola Kulmaan! Olen superonnellinen, että saimme tunnetun paikallisen ja vahvan osaajan teatteriravintola Kulman ravintoloitsijaksi. Odotan innolla ensi syksyä ja yhteistyötä Hannan ja Peten kanssa”, sanoo teatterinjohtaja Seppo Välinen.

”Toimijan paikallisuus sekä asiakaslähtöinen palvelualttius, yhdistettynä hyvään ruokaan, ovat juuri niitä ominaisuuksia, mitä teatteriravintolalta odotamme”, kertoo teatterin myyntipäällikkö Mari Omars.

Uuden ravintolan avajaisia vietetään syksyllä 2023.

Kuvassa kolme henkilöä teatterin aulassa. Henkilöiden yläpuolella näyttävä taulu.