Ohita valikko
Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle

Artikkelin kategoriat: Ajankohtaista Arkisto Vaasan kaupunginteatteri

Päivitetty Valtioneuvoston asetus sulkee Vaasan teatterit 31.1. asti

Julkaistu: 12.1.2022

Valtioneuvosto on 11.1. päättänyt jatkaa koronapassin käytön rajoittamista tammikuun loppuun. Tämä tarkoittaa, että koronapassia ei voida käyttää vaihtoehtona aluellisille rajoituksille yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa. Asetusta sovelletaan leviämisvaiheen tunnusmerkit täyttävien sairaanhoitopiirien alueilla.

Valtioneuvoston asetus tarkoittaa, että Vaasan teatterit Vaasan kaupunginteatteri ja Wasa Teater peruvat kaikki esityksensä 31.1. asti.

Vaasan kaupunginteatteri joutuu toistamiseen siirtämään Così fan tutte -oopperan ensi-iltaa. Uusi ensi-ilta oopperalle on 1.2.2022. Myöskään Wasa Teaterin Botnia Paradise -musikaalia ei esitetä ajalla 21.-31.1, kuten joulukuussa vielä uskottiin.

On turhauttavaa suunnitella tulevaa, kun viranomaiset tekevät päätöksiä hyvin lyhyelle ajalle. Tuntuu pahalta, kun teemme valtavasti työtä uusien tuotantojen kanssa, emmekä pääse niitä esittämään. Nytkin meillä on valmistumassa Romeo –näyttämölle kotimaisten ja kansainvälisten laulajien tähdittämä ooppera Cosí fan tutte. Toivoisin, että pääsisimme jakamaan esityksen yleisön kanssa mahdollisimman pian”, toteaa teatterijohtaja Seppo Välinen

Vaasan kaupunginteatteri lähettää asiakkailleen tekstiviestin, jossa on ohjeet kuinka toimia peruuntuneiden esityksien kohdalla. Asiakkaat voivat muuttaa lipun toiseen ajankohtaan, vaihtaa lipun lahjakorttiin tai pyytää rahanpalautusta. Teatterin myyntipalvelu on yhteydessä asiakkaisiin. Ryhmävarauksen tehneisiin ollaan suoraan yhteydessä.

Vaasan kaupunginteatterin lippukassa on tammikuun 2022 ajan suljettu lauantaisin. Palvelemme muuten normaalisti ma-pe klo 11-13.30 ja 14-17.